65-літня власниця ювелірної крамниця розігнала зграю озброєних грабіжників (відео)

Поділитися

65-літня ВЛАСНИЦЯ ЮВЕЛІРНОЇ КРАМНИЦІ РОЗІГНАЛА ДО ЧОРТА ЗГРАЮ ОЗБРОЄНИХ ГРАБІЖНИКІВ. НІКОГО НЕ ПРИСТРЕЛИЛА. А жаль…

У 170-ти тисячному місті Ґарден Ґроув (Garden Grove), що у Каліфорнії, п’ять осіб у масках увірвалися до ювелірної крамниці. Щонайменше, двоє з них були озброєними. Нападники принесли із собою наволочки, куди збиралися складати награбоване.

Коли злочинці вдерлися до магазину, вони зажадали, аби усі присутні у ньому лягли на підлогу. Проте ніхто з нападників не сподівався, що господиня крамниці, 65-літня пані відкриє по них вогонь: розбійники вмить самі перетворилися на рухомі цілі!

Старенька встигла зробити два постріли: бандюки підібгали хвости і кинулися навтіки. Картина виглядала ну точнісінько так само, як у славетному бойовику Ґая Річі «Snatch» (в офіційному прокаті − Великий Куш, у «правильному» перекладі − Спи..данули ;)) Пригадуєте звідтіля сценку, коли дрібні злочинці прийшли грабувати букмерський стіл? Оце десь щось таке саме було 😉

І наче як у кіні, позашляховик, який чекав надворі нападників, рванув з місця події, залишивши трьох злодіїв попід магазином. А підібрав він їх лише за півтора перехрестя від місця пригоди…

ПРАВОохоронці оцінили дії літньої жінки як ПРАВИЛЬНІ: «Вона відчула, що її життя у небезпеці. Відтак ужила належних заходів для захисту себе і людей у крамниці».

Втім, нападникам вдалося таки успішно втікти: цілком можливо, що це ті самі грабіжники, які намагалися пограбувати ювелірний магазин у Вестмінстері напередодні.

Поліція попереджає власників крамниць про небезпеку і радить (!!) захищатися зі зброєю у руках.

———————————————————-

ДЖЕРЕЛО − за ланкою

http://zbroya.info/uk/2_tematichni-novini/38619_65-letnia…

http://www.youtube.com/watch?v=bPyzUPibMYs&feature=pl…

Як “Карпати” у 9-х перемогли “Таврію” (відео)

Лемківська ватра 2012 (відео)