Борцям проти свавілля Чайківського погрожують розправою

Поділитися
Депутат Тернопільської обласної ради Володимир Петровський направив звернення до начальника УВС України в Тернопільській області Вадима Сака у зв’язку з спробою залякування мешканців села Настасів, які активно борються проти розміщення на території села свиноферм ПАП «Агропродсервіс», що працюють з грубим порушенням норм екологічного законодавства.
Як зазначає у своєму зверненні Петровський, до нього звернулися мешканці села Настасів, які повідомили, що на початку липня до них додому приходила невідома особа, яка пред’являла посвідчення співробітника правоохоронних органів.
«В ході розмови ця особа повідомила, що володіє інформацією про те, що життю та здоров’ю заявників може загрожувати небезпека у зв’язку з активною позицією в протесних акціях проти розміщення на території села свиноферм ПАП «Агропродсервіс». Дана особа, зі слів мешканців Настасіва, порадила переглянути їхню позицію у згаданому питанні», – йдеться у зверненні Петровського.

Депутат також просить начальника УВС України у Тернопільський області перевірити факти викладені у зверненні та, у разі виявлення порушень, застосувати передбачені чинним законодавством заходи реагування.

 Нагадаємо, що Державною екологічною інспекцією виявлено цілий ряд грубих порушень  природоохоронного законодавства на ПАП «Агропродсервіс», яке належить Івану Чайківському. Зокрема на двох свинофермах «Агропродсервіса»,  знаходиться 302 джерела забруднюючих атмосферу викидів. Більшість мешканців села Настасів виступають категорично проти розміщення на території села даного підприємства.

 

Тернопільська команда виборола друге місце на Nemiroff Кубку України з лову хижої риби спінінгом з човна

Чому еталон чесності і принциповості з Помаранчевої революції – Ярослав Давидович – підтримує скомпрометовану Наталку Королевську?