Чому Михайло Ратушняк йде до Верховної Ради?

Поділитися

Мене, як і кожного українця, турбує доля держави, у якій ми народилися, живемо, працюємо, ростимо дітей. Корупція, беззаконня, безправність, недієвість влади, яка ізолювалась від проблем людей, викликають справедливий гнів у тих, хто вірив різним політичним партіям та їхнім лідерам і віддавав за них свої голоси. Ми не маємо права спокійно спостерігати, як мільйони українських матерів шукають для своїх дітей шматок хліба за кордоном, не можемо миритися з тим, що українська молодь стала непотрібною у своїй державі, що літні люди неспроможні вижити за мізерну пенсію. Треба бити на сполох, адже 90% українських родин — за межею бідності, а близько десятка олігархічних кланів привласнили майже увесь економічний потенціал держави та щороку помножують свої мільярдні статки. Так не повинно бути! А значить — потрібно змінювати систему влади, яка несе загрозу нашій молодій державі.

У час тотального наступу на все українське і слабкості опозиційних політичних партій (згадаймо, як опозиції не вдалося заблокувати закон про продовження перебування російського флоту в Україні чи одіозний закон про мови) єдиним шляхом до зміни системи влади залишається розбудова та зміцнення громад, що зцементує українську націю та приведе Україну до нових досконаліших форм народовладдя.

До розбудови Тернопільської Громади мають долучитися всі відповідальні тернополяни, а насамперед духовенство, люди творчих професій, інтелектуальна еліта, вчителі, лікарі, підприємці, молодь, активісти партій національного спрямування (поставивши інтереси громади над партійними інтересами), активісти громадських організацій, інтернет-спільноти.

Міцна відповідальна громада обиратиме до органів влади своїх відповідальних, чесних, професійних представників. Вона не буде голосувати за тих,  хто в роки незалежності уже був «народним обранцем», але дбав тільки про свої інтереси. Така громада не підтримає і тих, кого під гарними гаслами нав’язують нам політтехнологи, маніпулюючи нашою свідомістю і довірливістю. Не пройдуть до Верховної Ради у таких громадах і «грошові мішки», які нас обікрали, а тепер витрачають ці гроші на агітацію, демонструючи, які вони мудрі і щедрі.

Об’єднана спільними високими і правдивими ідеями та християнськими цінностями громада впливатиме на усі процеси життєдіяльності міста. Лише через побудову громади зможемо досягти контролю народу над владою в цілій державі. Щоб була міцною громада, мусимо гуртуватися, підтримувати один одного — тільки в цьому шлях до перемоги. Пріоритетами при формуванні громади мають стати духовність, культура, національна ідея. Ми як нація ніколи не відбудемося, якщо не будемо шанувати, підтримувати українців і все українське…

Маючи досвід роботи в місцевих органах влади впродовж 10 років та переконання в тому, що зможу внести свою долю в справу розбудови громади, я вирішив балотуватися до Верховної Ради України по Тернопільському виборчому округу.

На відміну від багатьох інших претендентів, я — корінний тернополянин, безпартійний і незалежний від жодних кланів. Я нікому нічим не зобов’язаний, окрім громади, тому буду виправдовувати тільки Ваше довір’я. Моя програма дій — це духовний та економічний розвиток Тернополя і України, у ній відображені пропозиції та зауваження тернополян, з якими спілкуюся на вулицях рідного міста, у їхніх домівках, у трудових колективах.

Я ніколи не ховався і не буду ховатися за спинами інших!  Завжди дотримувався і надалі буду дотримуватися проукраїнських державницьких позицій! Завжди йтиму Вам назустріч, чесно дивлячись у вічі, з чистими помислами та щирим бажанням почути і допомогти! Для мене влада — не самоціль, а лише можливість активно впливати на суспільні процеси у місті і зробити все для того, щоб громада була джерелом влади.

Як підприємець я знаю, як поліпшити добробут кожного громадянина: потрібно побороти корупцію, зруйнувати монополії, підтримати національних виробників, створити сприятливі умови для ведення малого і середнього бізнесу, кардинально спростити систему оподаткування, гідно і активно відстоювати інтереси нашої громади на державному рівні. В повному обсязі це стане можливим при прийнятті відповідних законів оновленою законодавчою владою. А для цього депутатами мають стати представники громад, готові до жертовності та відповідальності. Якщо ж депутат не виправдовує сподівань громади, то повинен бути простий і швидкий спосіб відкликання такого депутата…

Вирішивши балотуватися до Верховної Ради, запевняю всіх тернополян, що виборчі змагання буду вести чесно, не поборюючи проукраїнськи налаштованих кандидатів і партій та даючи можливість кожному з Вас зробити свій гідний й відповідальний вибір кандидата по мажоритарному округу та партійного списку.

Вірю, що багато з Вас поділяють мої погляди і готові підтримати мене на цьому шляху, адже у нас єдина важлива мета — разом творити нову історію Тернополя і зберегти та утвердити українську Україну для наших дітей, онуків та майбутніх поколінь українців!

 

З повагою, Михайло Ратушняк

 

Контактна адреса: м. Тернопіль, вул. Замкова, 14,

готель «Тернопіль», каб. 214, тел. 43-37-64

Сайт: www.ratushniak.te.ua

E-mail: ratushniak.te@gmail.com

Губернатор Тернопільщини “переключився” з горілки і джипів на… дівчат (фото)

Об’єднана опозиція пішла в інтернет