Іван Стойко: «Якщо сьогодні програємо, то завтра не будемо мати України»

Поділитися

17 серпня 2012 року  на зустрічі з виборцями Заліщицького району один із лідерів об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» ,голова партії «За Україну!» Вячеслав Кириленко жителям смт.Товсте та м.Заліщиків представив єдиного по 167 мажоритарному Чортківському округу кандидата  у депутати  Верховної Ради України від об’єднаної опозиції Івана Михайловича Стойка, кандидатура якого погоджена на всеукраїнському та обласному рівнях  з партією «Свобода».

Виступаючи перед виборцями Тернопільщини, Вячеслав Анатолійович акцентував  основну увагу людей на тому, що сьогодні «маленькі януковичі , або самовисуванці, з’являються у кожному районі» лише для того, щоб «вони залишилися при владі довічно».

«Такої тривоги за долю України ми не мали давно», зазначив Вячеслав Кириленко,  « не зважаючи на те, чи це час виборів чи ні».

«Вони хочуть мати територію, а не Україну. У всьому європейському просторі до Януковича питання одне – звільнити політв’язнів і припинити експерименти над демократією» – сказав народний депутат.

Він закликав виборці краю бути пильними , тому що більшість само висуванців « уже написали заяви до фракції  та партії регіонів», та чекають слушного часу продати Україну. І тому основним їхнім завданням є не допустити мажоритарників від об’єднаної опозиції до перемоги.

«Ми повинні вчитися на своїх помилках, тому що самі допустили до влади своєю байдужістю Януковича. Та він сповна відповість  і за мову, і за Конституцію, і за російський флот,» – сказав Іван Стойко.

Він також звернувся до жителів Товстого та  Заліщиків із закликом  –  «не дозволити яничарам та зайдам  зайти у їхній дім та купувати їх та їхніх дітей і батьків,  бо якщо сьогодні програємо, то завтра не будемо мати України».

Жителі району обговорили з депутатами багато наболілих питань.

Рожеві слони Зоряни Биндас

Петровський закликав чинити опір аграрному магнату