Як тернопільський центр зайнятості порахував рабів, які працювали за їжу

Поділитися

Статтею 23 Закону України „Про зайнятість населення ”  однією із соціальних гарантій у сфері зайнятості передбачено можливість участі громадян в оплачуваних громадських роботах для забезпечення їх тимчасової зайнятості.

Тернопільським міськрайонним центром зайнятості за перше півріччя 2012 року укладено 225 угод на оплачуванні громадські роботи з підприємствами різних форм власності. Безробітні громадяни, в кількості 573 особи виконували різноманітну роботу в установах, підприємствах, організаціях різних форм власності, а також у фізичних осіб – суб’єктах підприємницької діяльності: благоустрій територій міста та села, придорожніх смуг, підсобні та ремонтні роботи на будівництві, вантажні роботи, догляд та надання допомоги дітям – сиротам, догляд за хворими у закладах охорони здоров’я, допомога у побуті особам з інвалідністю тощо.

Так в сфері комунального господарства працювали на оплачуваних громадських роботах 162 осіб, у будівельній сфері – 154 осіб, в  сфері охорони здоров’я та соціальної допомоги – 101 особа, в сфері торгівлі, ремонту автомобілів – 59 осіб, у сфері державного управління – 32 особи, в обробній промисловості – 42 особи.

Зокрема, активно з Тернопільським міськрайонним центром зайнятості співпрацюють такі підприємства:

  • В сфері комунального господарства : Філія «Великоберезовецька ДЕД» – 120 осіб, Тернопільська ДЕД -58 чол., КП «ТМШЕД» – 102 особи, Райавтодор – 55 чол., Тернопільська міська організація Червоного Хреста – 35 осіб, Тернопільська районна організація Червоного Хреста – 10 осіб.
  • В галузі охорони здоров’я та соціальної допомоги: Тернопільська міська комунальна  лікарня № 2 – 75 особа, ГОРДІ «Дитина» – 14 осіб.

 

Віталій Максимов: «На виборах переможе сила – сила правди і закону»

Передвиборчі понти тернопільських свободівців (відео)