На Тернопільщині розпочав активні дії рух за визволення від політичних «варягів»

Поділитися
Василь Фіялка, крайній справа, під час відкриття «Кубку Бони 2012»

Перші дні виборчої кампанії на Тернопільщині породили громадський рух за визволення від політичних «варягів», які мають намір балотуватися в області в мажоритарних округах. У п’ятницю активісти руху на чолі з його лідером, кандидатом у народні депутати України  Василем Фіялкою, провели свою першу масштабну акцію у Кременці під час відкриття «Кубку Бони 2012».

Таку листівку розповсюджували в Кременці активісти руху за визволення від політичних варягів

На урочисте відкриття цих міжнародних змагань, присвячених 21-ій річниці Незалежності України, прийшло багато місцевих жителів, прибули керівники Кременецького району та області.

Перед самим початком близько тридцяти активістів руху за визволення розповсюдили сотні яскравих листівок під гаслом: «Не віддамо землю Тернопільщини банкіру Вові «Луганському» і комсомольській бригаді!» Сам лідер руху за визволення Василь Фіялка з’явився у супроводі народного депутата України, голови «Представництва Тернопільщини» Ореста Муца і був запрошений зайняти місце серед почесних гостей свята.

У розмові з журналістами Василь Фіялка наголосив, що мета руху не дати колишніми комуно-комсомольцям   представляти Тернопільщину в парламенті, щоб в такий спосіб захопити її землі, а потім ще й розформувати область:

– Супроводжують цю бригаду політичних «варягів» колишній перший секретар Хмельницького обкому комсомолу, а сьогодні голова обласної організації Партії регіонів та голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян; його заступник по адміністрації, колишній перший секретар Тернопільського обкому комсомолу Юрій Желіховський; колишній інструктор ЦК комсомолу України, тепер заступник голови Кременецької районної ради Валерій Левченко;  колишній секретар ЦК комсомолу України, а нині голова Гусятинської районної ради Надія Хоптян; колишня аферистка, тепер голова Збаразької районної організації  Партії регіонів та голова Збаразької районної ради Надія Розвадовська.

Ця комсомольська бригада чужинців і місцевих хрунів взяла на озброєння, тільки на бандитський манер, наше давнє гасло «Свій до свого по своє» і прагне розділити між собою та собі подібними нашу родючу землю та все, що на ній. І тут питання: де будемо ми, громада Тернопільщини, якщо цій бригаді вдасться здійснити свої задуми?

70 років панували комуно-комсомольці на нашій землі.   Вони відчули свою безкарність, і думають, що задля власного збагачення можуть робити все що захочуть.

Не віддамо їм на поталу наш рідний край, за який у боротьбі вмирали наші діди та прадіди. Визволення від червоної комуно-комсомольської зарази – це справа не тільки руху за визволення, а всіх жителів Тернопільщини. Якщо вони будуть мовчати, це означатиме, що всі ми, наші діти та внуки протягом наступних років будуть рабами та наймитами на рідній землі.

На раді руху за визволення від політичних «варягів» вже накреслено стратегію визволення Тернопільщини. Найближчим часом вся область через газети, радіо та телебачення, засоби зовнішньої інформації буде проінформована  про її зміст. Інформація буде в кожній домівці. Нехай кожний допомагає, чим зможе.

Закликаю усіх: встаньмо з колін і завершімо те, що розпочали і не довершили на початку 90-их років – остаточно доб’ємо червону заразу! Щоб бути вільними у своєму рідному й багатому краї, господарями на рідній землі, мати гідне життя і чисте сумління!

Наше майбутнє – у наших руках!

Р.S. Активісти руху за визволення від політичних варягів розпочали збір коштів на його підтримку, які можна переказати на рахунок виборчого фонду кандидата в депутати Василя Фіялки  за такими реквізитами:

Збаразьке відділення ЗГРУ КБ ПРИВАТБАНК, код ЄДРПО 1957802516, поточний рахунок 26434055100937, Фіялка Василь Михайлович.

Джинсова повінь у тернопільській пресі

Комітет опору диктатурі підтримує Олексія Кайду як єдиного кандидата від опозиції по Тернополю