Народний депутат Андрій Давиденко долучився до реставрації пам’ятника Кобзареві у Мшанці

Поділитися

Урочистості з нагоди Дня Незалежності відбулися у неділю, 26 серпня, у селі Мшанець Теребовлянського району. Окрім  державного свята жителі села також відзначили завершення жнив.

Перед громадою села з вітальними словами виступили сільський голова Віктор Киба, керівник місцевого приватного сільгосппідприємства «Мшанецьке» Петро Іліщук та громадсько-політичний діяч, народний депутат України Андрій Давиденко.

Звертаючись до мешканців села, народний обранець зобов’язався допомогти населеному пункту у вирішенні ряду соціальних питань.

«Бачу тут багато молоді, і це мене тішить, – зазначив політик. – І означає, що  у села є майбутнє. Сьогодні перед нашою державою є чимало викликів. Маємо  непросту економічну ситуацію. Але мені приємно, що в такий непростий час ви не забуваєте і про духовність. Я знаю, що ви запланували оновити пам’ятник Тарасу Шевченку, який потребує реставрації. За такими громадами, як ваша – майбутнє України. Я пишаюся вами і зі свого боку готовий сприяти у вирішенні проблем села».

У свою чергу очільник громади розповів учасникам свята про те, що народний депутат долучився до реставрації пам’ятника. Ці слова селяни зустріли оплесками.

Нагадаємо, тернополянин Андрій Давиденко є діючим народним депутатом України, заступником голови Української Народної Партії. Він балотується до парламенту по 166 виборчому округу, до якого входять Теребовлянський, Бучацький, Гусятинський та Монастириський райони.

Як у парку Шевченка людей розганяли трактором (відео)

На результати чемпіонату світу з водно-моторного спорту у Тернополі негативно вплинула нікудишня якість пального на місцевих АЗС