“Нашоукраїнець” почав роздавати горілку з … державним прапором

Поділитися

До суспільної ініціативи “Громадський моніторинг виборів” надійшла інформація з Буського району Львівської області про перші спроби підкупу виборців.

Відомо стало, що кандидат у народні депутати у мажоритарному виборчому окрузі № 119 Сергій Сенчук, колишній керівник провладної партії “Єдиний центр” у Львівській області, розпочав свій похід до парламенту із “заохочувальних подарункових пакетів” для сільських голів району. До кожного пакету входить пляшка горілка, пляшка вина і державний прапор (!!!).

 

Допомагає зятеві Віктора Балоги керівник місцевого осередку УНП Богдан Глова, який тримає подарункові пакети у себе в кабінеті. У залежності від ситуації, керівник апарату Буської районної ради Богдан Глова дарує оковиту та вино від імені Сергія Сенчука, або від імені “Нашої України”.
До честі багатьом сільським головам району, вони відмовлялися від таких “данаєвих дарів”.

Суспільна ініціатива “Громадський моніторинг виборів” нагадує, що згідно зі статею 157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права, поєднані з підкупом, караються штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років; відповідно до тієї ж статті аналогічні діяння, вчинені службовою особою з використанням свого службового становища, караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років.

Щоб потрапити до Верховної Ради знову Джоджик буде хвалити Януковича?

Тернопільський заробітчанин шокований препаскудним ремонтом тротуару на масиві “Дружба” (фото)