Незвичайний турнір відбувся на Тернопільщині (відео)

Поділитися

25 серпня 2012р. у селі Устя Мельнице- Подільського деканату відбувся черговий міжпарафіяльний дитячий футбольний турнір, який був приурочений 21-річниці незалежності України.
Участь у змаганнях брали команди:парафій с. Цигани – Церква Св.Апостолів .Петра і Павла, парох о.Михайло Грицьків; с. Гермаківка – Церква Успіння Пресвятої Богородиці – о. Володимир Старик; м.Борщова – Церква Св.Івана Хрестителя – о. Володимир Кремза та с.Устя – Церква Архистратига Михаїла-о.Володимир Фурман.
Перед початком футбольного турніру діти прийшли до Храму, де о. Володимир Фурман служив Молебень до Богородиці за щасливу гру дітей у цьому турнірі. Діти стоячи на колінах, склавши руки на груди щиро молилися у цьому наміренні.

На місцевому стадіоні відбулися міжпарафіяльні дитячі змагання.
В фіналі зустрілися команди парафій м. Борщова та с. Устя, які вибороли відповідно третє та четверте місце. А от команди парафій с. Гермаківки та с. Цигани вели боротьбу за перше і друге місце. Переможцем цих змагань стали діти парафії с. Гермаківки, які в цьому турнірі були найсильніші і команду було нагороджено шкіряним м’ячем. Всі інші команди нагороджено грамотами за відповідні зайняті місця.

Рекордсмен Гіннеса за Люшняка

На Тернопільщині заступника головного лікаря притягнуто до відповідальності за корупцію. Медик нажився на інвалідах