Що з роботою у Тернополі?

Поділитися

За станом на 01.08.2012 року  238 підприємств  міста подали інформацію в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості про наявність 986 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.08.2011 р. – 743 вакансій), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 4524 особи, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 139 місць.

Всього за січень – липень 2012 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав інформацію від 1303 підприємств міста  про наявність 10421 вільних робочих місць та вакантних посад. Загальна чисельність прийнятих на постійне місце роботи працівників на підприємства, установи, організації та до фізичних осіб-підприємців міста Тернополя з початку 2012 року становить  11476 осіб.

В січні – липні 2012 року проведено 10 міні-ярмарок вакансій щодо сприяння роботодавцям в укомплектуванні заявлених вакансій, в яких прийняли участь ТОВ «Новус Україна», ТЗОВ «Українські торгівельні мережі», Тернопільська філія корпорації «Укртрансжилбуд», ТОВ «НТС», ПП «Іден-транс», Управління державного департаменту України з питань виконання покарань у Тернопільській області, в яких прийняло участь 107 безробітних, а також 3 семінари з соціальними партнерами на тему: «Підвищення соціальної відповідальності бізнесу – запорука зростання зайнятості»,  «Професійна орієнтація учнівської молоді за допомогою новітніх технологій, впроваджених у службі зайнятості», « Шляхи вдосконалення створення безперешкодних умов доступу для інвалідів та маломобільних груп населення ».

Святкові заходи з відзначення Дня Державного Прапора України, 21-ї річниці Незалежності України та Дня міста Тернополя

За якого кандидата в депутати до Верховної Ради ви готові проголосувати у “північному” окрузі (Збараж, Кременець, Ланівці, Шумськ)? (опитування)