Тернопільські підприємства з іноземним капіталом сплатили до бюджету майже 45 млн. гривень

Поділитися

Податківці Тернопільщини співпрацюють з підприємствами з іноземними інвестиціями, маючи на меті досягнути взаєморозуміння між податковою службою та підприємствами, які інвестували кошти в Тернопільську область. Адже ці підприємства відіграють важливу роль у соціально-економічному розвитку області та держави, завдяки їм створюються нові робочі місця, збільшується виробництво продукції.

На сьогодні в регіоні провадять свою діяльність понад 200 підприємств з іноземними інвестиціями із 40 країн світу. Надходження до бюджету від цієї категорії платників податків за 8 місяців поточного року склали майже 45 млн. грн, що на 8,3% більше, ніж у минулому році. Про це повідомив голова ДПС у Тернопільській області Олександр Вітрук.

Поліпшенню інвестиційного клімату на Тернопіллі та загалом у країні сприяють різні чинники: удосконалення податкового законодавства, впровадження нових сервісів податкової служби, які допоможуть суб’єкту господарювання уникнути участі в різних схемах „мінімізації” податкових зобов’язань та відповідно особливої уваги податкових органів через віднесення такого платника до категорії ризикових.

Тож робота з покращення інвестиційної активності триває, а підтвердженням цього є прийнятий Верховною Радою України в першому читанні законопроект щодо запровадження спеціального режиму оподаткування інвесторів. У документі передбачено суттєву державну підтримку суб’єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

ДПС у Тернопільській області

 

Збаразькою окружною виборчою комісією керуватиме «корупціонер» Автанділ Мнінарадзе від «Руського блоку»?

Торгівля на Тернопільщині стала прибутковішою