Управління освіти і науки в Тернополі просить слухати лише чиновницькі побрехеньки

Поділитися

1 вересня розпочинається новий навчальний рік, тому зацікавленість громадськості міста станом справ у закладах освіти значно зросла. Прикладом цього є ряд публікацій в електронних ЗМІ щодо готовності шкіл міста до прийому школярів у 2012-2013 навчальному році та кадрові зміни в освітянській сфері, які наче б то очікуються з початком навчання. У зв’язку з цим управління освіти і науки вважає за доцільне роз’яснити ситуацію, що склалася.

15 серпня 2012 року на засіданні виконкому було заслухано звіт начальника управління освіти і науки Похиляк Ольги Петрівни. Під час заслуховування обговорювалося багато аспектів життєдіяльності освітньої галузі міста, в тому числі рівень готовності закладів освіти до нового навчального року. Було названо заклади, які суттєво покращили умови для навчання школярів, а саме: поліпшили матеріально-технічну базу, провели ремонти шкільних приміщень, облаштували прилеглу територію. Акти перевірок готовності навчальних закладів до роботи у 2012/2013 навчальному році засвідчують, що всі навчальні заклади у повному обсязі виконали умови для прийому дітей на навчання та виховання, до жодного з них немає суттєвих зауважень. Отже, питання кадрових змін керівництва шкіл міста, про які повідомляють електронні ЗМІ, є надуманим.

Крім того, управління освіти і науки закликає місцеві ЗМІ при висвітленні освітянських новин брати до уваги лише офіційну інформацію.

До чемпіонату світу з водно-моторних видів спорту, що проходитиме у Тернополі 24-26 серпня, оновили Набережну. Останній раз Тернопільську набережну робили у 70-х роках

Лісники Тернопілля не псуватимуть паперу