Весільний кортеж потрапив у смертельну аварію (фото)

Поділитися

    Особливим мав стати недільний літній день для пари наречених та їхніх родин з Бучацького району та Хмельниччини. Мабуть, не один місяць готували батьки весілля для своїх дітей. Щасливі молодята разом із гостями прямували в сторону Збаража. У церкві на них вже чекав священик, готовий об’єднати пару вузами шлюбу та благословити на спільне життя. Та не судилося… Страшна трагедія сталася дорогою.
     За традицією, пишно прибрані весільні автомобілі рухалися колоною. Водій  автівки, в салоні якої сидів наречений з дружками, виконуючи обгін,  не впорався з керуванням, внаслідок чого машина з’їхала з дороги та перевернулася. Одна з дівчат загинула на місці аварії, наречений та ще одна пасажирка з важкими травмами госпіталізовані до Бучацької районної лікарні.

За останню добу на дорогах Тернопільської області сталося чотири ДТП. Однією з причин аварій є погіршення погодні х умов. На мокрій дорозі важче впоратися з керуванням, особливо, якщо, нехтуючи правилами, не вибрати безпечну швидкість. Працівники Державтоінспекції закликають водіїв буди пильними та обережними на автошляхах, адже від цього залежить їхнє життя.

Взнала, що внук голосував за “регіони”, переписала хату на кота

Злодійський дует затримали борщівські міліціонери