Відкрили нове, потужне виробництво

Поділитися

Відтепер дороги Тернопільської області вкриватимуть асфальтом від місцевого виробника. Про переваги надсучасного високотехнологічного виробництва,  асфальтобетону,  нещодавно запущеного на території Козівського району,  можна говорити довго. Адже це і 40 нових робочих місць, які як повітря потрібні для заробітчанського краю, це збережені сім»ї, це наповнений бюджет депресивного регіону.

Можливість втілення у життя цього  колосального проекту, стала реальною  завдяки старанням фінансового партнера підприємства –  першого інноваційного банку України.

–        Як представник великого бізнесу, відповідальність перед суспільством я вбачаю ще в одній складовій. Всім відомо, що переважна частина фінансів та бізнесу сконцентровані у кількох потужних фінансових центрах: Київ, Донецьк, Дніпропетровськ. Я вважаю, настав час, коли, відчуваючи свою соціальну і навіть політичну відповідальність перед своєю країною, перед громадами, великий бізнес повинен йти в малі міста, де знаходиться значний потенціал України, – розповів голова правління Укрінбанку  Володимир Клименко.

Екологічно чисте та  потужне виробництво, здатне за годину виробляти 160 тон асфальтобетону . А завдяки вірно продуманій логістиці – є шанси значно знизити  вартість асфальтового покриття для держави. Адже, до недавнього часу асфальт для наших доріг завозили із іншої області.  А в самому, ж, матеріалі потреба була, є і буде, оскільки   замовником виробленої продукції стала служба автомобільних доріг області.

– Минулоріч, ми вийшли на потребу 100 тисяч тон дорожнього покриття, в цьому ж році – близько 150 тисяч тон,  – розповідає начальник служби автомобільних доріг в Тернопільській області Микола Ярославович  Гнатів.  Тож є тверде переконання, що усі дороги краю, незабаром тішитимуть око та колеса новою асфальтівкою.

Василь Деревляний – єдиний доброчесний нардеп на всю Верховну Раду?

Вчимо писати резюме!