Віталій Кличко вітає Україну з Днем незалежності

Поділитися

Дорогі мої співвітчизники!

Двадцять один рік Україна намагається утвердитися у світі як незалежна держава, як країна прийняття самостійних рішень. Це дуже непросто – тримати удар, коли багато кому хочеться спинити наш поступ до європейського майбутнього, до впорядкованого і заможного життя. Бо ми, як і кожна молода держава, ще дуже залежні від своєї незалежності.

Наша країна стане іншою тільки тоді, коли відбудеться народна люстрація влади. У сучасних демократичних країнах вибори — це і є очищення і зміна влади. Лише в Україні нинішня влада намагається переконати людей, що вибори — це майже передвоєнний стан. Та українці багато разів доводили, що ми можемо гідно, мирно, демократично змінювати і очищувати владу — своїм інтелектом і силою наших переконань.

Нам не бракує патріотичних людей — нам бракує патріотичних політиків. В Україні настав час завдати інтелектуального, морального удару по брехні і корупції, несправедливості і бідності. Настав час кермувати країною в майбутнє, а не розвертати її у вчорашнє. День Незалежності для кожного з нас — час задуматися, що маємо обов’язково зробити заради щасливого майбутнього України. Час єднання і спільних надій на краще.

Прийдешня осінь — це шанс на реалізацію наших мрій про зміни. Та жоден політик не спроможний зробити те, що спроможний зробити патріотичний народ. І тому я не маю жодного сумніву, що кожен із вас, хто хоче жити в країні майбутнього, а не країні минулого, переборе свою зневіру і втому, непевність і страх — аби разом ми змінили обличчя Української держави на образ позитивний і гідний поваги удома і у світі.

Із Днем незалежності!

Відео онлайн трансляція веб-камер Тернополя

Найцікавіший атракціон у Тернополі на День Незалежності був з … контрабасом (відео)