Володимир Клименко виступив з ініціативою будівництва відпочинкового табору для дітей Тернопільщини

Поділитися

–         Ми не можемо говорити про подолання демографічної кризи, не пропонуючи українським сім»ям  реальні умови для зростання дітей  як повноцінних особистостей, – переконаний президент фонду «Галичина-Волинь» Володимир Клименко.

Нещодавно він виступив  із   ініціативою у рамках державно-приватного партнерства щодо  згуртування місцевих підприємців довкола будівництва відпочинкового комплексу для дітей Тернопілля, на березі Чорного моря.

–         Ми не можемо думати про те, що влада має змогу оздоровити 100 дітей, а за меценатські кошти, оздоровиться, хай ще 500 дітей із цілої області, але ж потребу в теплому сонці та воді мають 5-10 тисяч дітей щорічно…. Крім того, ця ідея покликана згуртувати довкола себе людей незалежно від партійних та політичних інтересів – усі бажаючі можуть  зібратися під гаслом благодійності.  – розповідає Володимир Клименко. Також Володимир Клименко планує реалізовувати цю програму  у рамках приватно-державного партнерства.

«Рух на підтримку будівництва духовно-мистецького центру для обдарованих дітей та молоді»

П’ятірку найбільших загроз для країни формують: ріст безробіття (назвали 44% респондентів), економічний занепад країни (41%), свавілля влади (25%), деградація населення (20%) та погіршення медичного забезпечення (20%)