442 школи західного регіону України взяли участь у проектах доступу до сучасної освіти організованих тернопільською компанією«Мрія»

Поділитися

«Мрія Агрохолдинг» створює доступ до сучасних умов освіти в регіонах присутності компанії – Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях. У 2011- 2012 роках 442 шкіл стали учасниками проектів модернізації західноукраїнських закладів освіти.

Таким чином, школи було оснащено сучасними інформаційними матеріалами, комп’ютерною та інформаційною технікою, доступом до мережі Інтернет. Окрім цього, компанія підвищила енергоефективність 76 шкіл регіону: замінюючи старі вікна на сучасні пластикові, встановлюючи та модернізуючи системи опалення, утеплюючи фасади, тощо. У 93 школах поліпшено гігієнічно-побутові умови: встановлено санвузли, проведено ремонт приміщень, закуплено спеціалізовані учнівські меблі. Задля поліпшення в регіоні культури здоров’я та спорту відремонтовано спортивні зали, побудовано та реконструйовано спортивні площадки, закуплено новий спортінвентар.

 

«Ми створюємо доступ школярам до сучасної освіти, матеріалів, технологій. Інвестиція у дітей – це інвестиція у розвиток українського села, його соціально-економічне відродження та майбутнє. Через 15 років ми хочемо зустріти цих же школярів освіченими, здоровими та успішними, що працюють для добробуту свого краю, своєї держави», – зазначив Владислав Луговський, директор з виробництва «Мрія Агрохолдинг».

 

Один з найбільших соціальних проектів компанії – модернізація школи у Васильківцях, де знаходиться центральний офіс компанії. Так, минулого року агрохолдинг протягом 3 літніх місяців повністю реконструював школу.

 

Цьогоріч до першого вересня сучасні нетбуки отримали 50 школярів 5-х і 10-х класів Васильківецької школи. До Дня знань відкрився й веб-сайт школи, за допомогою якого учні зможуть отримувати ще більше інформації про події, що відбуваються в їхньому начальному закладі.

 

Інформаційна довідка:

«Мрія Агрохолдинг» — провідна агропромислова компанія України, що використовує новітні методи ведення сільського господарства: сучасну техніку та технології. Компанія заснована у 1992 році. На сьогодні «Мрія» орендує 295 тис. гектарів родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-франківській, Чернівецькій, Львівській областях. Вирощує та реалізує пшеницю, цукровий буряк, картоплю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і гречку.

 

Компанія є вертикально інтегрованим агропромисловим холдингом. «Мрія» має власне насіннєве виробництво, понад 1600 одиниць сільськогосподарської та логістичної техніки. В управлінні компанії елеваторні комплекси та зерносховища ємкістю зберігання 670 тис. тонн та картоплесховища потужністю 96 тис. тонн, а також насіннєвий завод, сучасні логістичні центри і лабораторії.

 

Продукція компанії експортується у 25 країн світу.

 

З 2008 року акції компанії котуються на площадці Франкфуртської фондової біржі.

Вже навіть телеканал 1+1 розповів про сморід в Тернополі. Про літаки – мовчок

Ярослав Давидович: «За народними депутатами, які прийдуть в парламент від мажоритарних округів, буде вирішальне слово»