Андрій Давиденко звернувся до Генпрокуратури та МВС з приводу побиття кандидата у народні депутати

Поділитися

Народний депутат Андрій Давиденко звернувся до Генеральної прокуратури України та керівництва Міністерства внутрішніх справ з проханням взяти під контроль розслідування справи про побиття кандидата в народні депутати у Гусятині.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної організації Української народної партії.

Як повідомлялося, 8 вересня увечері у райцентрі Гусятин Тернопільської області невідомі побили кандидата у народні депутати Ігоря Соболя. Двоє молодиків підстерегли політика біля житлового будинку, накинулися на нього і стали завдавати ударів у різні частини тіла. Після цього вони зникли у невідомому напрямку. У потерпілого зафіксовано струс мозку та гематоми у ділянці голови. Відтак, він звернувся із заявою про побиття до правоохоронців.

Зазначимо, що Ігор Соболь балотується у депутати Верховної Ради за списком партії «Наша Україна». Останнім часом він активно займався передвиборною діяльністю. За повідомленням прес-служби УПН, раніше політику намагалися перешкодити проводити зустрічі з виборцями. Зокрема, у Хоросткові Гусятинського району з боку влади чинився тиск на працівників бюджетних установ з метою не дати можливості пану Соболю та народному депутату Андрієві Давиденку провести зустріч з освітянами.

Враховуючи можливість впливу адміністративного ресурсу на хід розслідування випадку побиття кандидата, Андрій Давиденко направив депутатське звернення на ім’я генпрокурора та міністра внутрішніх справ.

«Побиття кандидата в народні депутати і знаного у краї політика є просто кричущим випадком, – зазначив Андрій Давиденко. – Він свідчить про те, що на Тернопільщину повертаються часи 90-х, коли з політичними оппонентами брутально розправлялися бандитськими методами. Ми не можемо допустити, аби виконавці, а головне – замовники нападу залишилися безкарними. Тому я звернувся до генерального прокурора та міністра внутрішніх справ взяти розслідування цього резонансного випадку під особистий контроль».

Прес-служба ТОО УНП
(0352) 43-37-81

Про “канібалів”, які йдуть проти Стойка і Апостола написав найповажніший світовий журнал!

Вшануємо пам’ять Георгія Гонгадзе у Тернополі