Апеляційний суд Тернопільської області з глибоким сумом сповіщають, що 26 вересня 2012 року раптово пішов з життя Коломієць Микола Володимирович, заслужений юрист України, голова апеляційного суду Тернопільської області

Поділитися

На 64 році життя перестало битися серце авторитетної в області  людини, досвідченого, висококваліфікованого юриста і мудрого керівника.

Життєвий шлях М.В. Коломійця – зразок людської гідності, добропорядності та толерантності.

Народився Микола Володимирович у с. Буянки Чернігівської області. У 1976 році закінчив Харківський юридичний інститут та розпочав суддівську діяльність у Дворічанському районному суді Харківської області. З 1985 по 1988 рік був призначений головою Тернопільського міського суду. А з жовтня 2010 року приступив до виконання службових обов’язків голови апеляційного суду Тернопільської області.

Микола Володимирович був шанованою людиною та прекрасним сім’янином. Його смерть є непоправною втратою для усього колективу та його родини.

Вічна пам’ять Коломійцю Миколі Володимировичу, нашому керівнику, колезі та другові, а його сім’ї – наші глибокі співчуття.

УБОЗівець та екс-працівник контролюючого органу за надумане порушення запропонували «відкупитися» від відповідальності за 12 000 гривень

У Тернополі знову відбулися Всеукраїнські дитячі велоперегони «Дивогонка»