У Тернополі знову відбулися Всеукраїнські дитячі велоперегони «Дивогонка»

Поділитися

Агенція пригод «Дивосвіт» разом із НСОУ Пласт станиця Тернопіль, МГО клуб активного відпочинку «Файні мандри» провели 22 вересня у гідропарку «Топільче» Всеукраїнські дитячі велоперегони «Дивогонка». Змагання були організовані з метою розвитку та підтримки в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді, пропаганди здорового способу життя та дбайливого ставлення до оточуючого середовища.

Участь у «Дивогонці» взяли близько 40 учасників, віком від 2 до 14 років, які каталися на біговелах, самокатах і велосипедах. Заїзди були поділені за віковими категоріями та розміром коліс. Після чого, усіх учасників нагородили медалями, грамотами та призами. Вміст подарункового пакету залежав від віку дитини, але загалом складався з канцелярського приладдя та квитків на дитячу виставу або каток.

Ті, хто вже позмагалися або чекали своєї черги в заїздах, мали можливість почастуватися смачними булочками, печивом та чаєм у безкоштовному кафе, що було на території змагань. Дітки розважалися малюючи на асфальті та граючи в ігри з волонтерами-пластунами.

Варто нагадати, що захід відбувався не лише як змагання, а перш за все мав на меті сприяти цікавому та корисному проведенню вільного часу батькам з дітьми, спільного залучення до активного відпочинку та здорового способу життя.

Організаційними партнерами свята були Управління з питань туризму Тернопільської ОДА і ТОЦФЗН “Спорт для всіх”.

Організатори вдячні за сприяння в організації та проведенні свята:  видавництву «Школярик», торговій групі «Арс-кераміка», доставці бутильованої води «Еко», благодійному фонду «Подоляни», пекарні хлібобулочних виробів «Світанок», Пежо Центр Тернопіль «Франс автомотів», мережі інтернет-кафе «Крапка», майстерні реклами «Резонанс Медіа», комп’ютерно-інформаційному центру «Прінт-офіс», Тернопільському театру актора і ляльки, дитячому журналу «Пізнайко», видавничо-поліграфічній фірмі «Тріада плюс», а також інформаційним партнерам: новинному порталу «Погляд», телеканалу ІНТБ, інтернет-газеті Тернопілля «Доба», газеті «Номер-1», радіостанції «Ух-радіо», тернопільській інтернет-газеті «Про все», Всеукраїнській незалежній громадсько-політичній газеті «Вільне життя».

 

 

 

Результати :

Заїзд 1. Категорія біговели 2-4р.:
1 місце Горон Ярослав.

Заїзд 2. Категорія велосипед 3р.:
1 місце Колодій Святослав.

Заїзд 3. Категорія велосипед 3р.:
1 місце Влад Коваль.

Заїзд 4. Категорія велосипед 4р.
1 місце Цвян Максим.

Заїзд 5. Категорія велосипед 4-5р.:
1 місце Способець Максим.

Заїзд 6. Категорія велосипед 4-5р.:
1 місце Нестеренко Святослав.

Заїзд 7. Категорія самокат 5-6р.:
1 місце Прокопович Дарина.

Заїзд 8.Категорія велосипед 6р.:
1 місце Калайджан Андрій.

Заїзд 9. Категорія велосипед 6р.:
1 місце  Завертаний Роман.

Заїзд 10. Категорія велосипед 7р.:
1 місце Квасніцький Остап.

Заїзд 11. Категорія велосипед 7-8р.:
1 місце Ковик Юля.

Заїзд 12. Категорія самокат 9р.:
1 місце Яворівська Оля

Заїзд 13. Категорія велосипеди 9-10р.:
1 місце Цвян Станіслав.

Заїзд 14. Категорія велосипед 10-12р.:
1 місце Ландяк Василь.

Апеляційний суд Тернопільської області з глибоким сумом сповіщають, що 26 вересня 2012 року раптово пішов з життя Коломієць Микола Володимирович, заслужений юрист України, голова апеляційного суду Тернопільської області

Основна тривога людей – відсутність впевненості у завтрашньому дні