Чим цікавились тернополяни, звертаючись до податківців письмово та особисто?

Поділитися

Протягом січня-серпня до Тернопільської об’єднаної ДПІ від платників податків надійшло 47 письмових звернень. Найчастіше запитувачі порушували питання ухилення від сплати податків –  19  заяв. Актуальними залишались і деталі оподаткування доходів підприємницької діяльності та проведення  контрольно – перевірочної роботи – від заявників надійшло по 6 письмових звернень. Трохи менше заяв стосувались податку на доходи фізичних осіб – 5 звернень.

З початку року керівництвом податкової інспекції проведено 42 особистих прийоми громадян, з них: начальником інспекції – 5, заступниками  начальника – 7, іншими посадовими особами – 30.  Коло найактуальніших питань, порушених заявниками під час таких прийомів, стосувалось: оподаткування доходів підприємницької діяльності – 14 звернень, податку на доходи фізичних осіб – 6, податкового боргу – 5, плати за землю – 4 тощо.

Для того, щоб потрапити на особистий прийом до керівництва інспекції, необхідно попередньо записатися за телефоном Тернопільської ОДПІ 43-46-00. Запит на публічну інформацію можна надіслати факсом – 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net.

       Олег Одіжинський, завідувач сектору

забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян Тернопільської об’єднаної ДПІ

 

Останній день подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування – 14 вересня

Коли перевірку може бути продовжено