Два слова про богомільних кандидатів

Поділитися

Мені завжди смішно з різного роду самозванців які годинами вистоюють під резиденціями глав церков чи правлячих єпископів заради єдиної мети… Ні їм не потрібно почерпнути ні духовної кріпості, ні розради. Їм потрібно єдине – фото!!! А все інше прес-служба інтерпретує так як треба.

Нова тернопільська газета

Яскравим прикладом цього є стаття на сайті «За Збручем»: « Глава УГКЦ зустрівся з народним депутатом Андрієм Давиденком» та аналогічного штибу в “Свободі”, “Вільному житті”, “Новій тернопільській газеті”.

Вдуматися тільки глава УГКЦ блаженній ший Святослав зустрівся з самим Андрієм Давиденком. Якби стаття ще називалася: « Андрій Давиденко зустрівся з главою УГКЦ» то ще було б зрозуміло прес-служба висвітлює діяльність нардепа, а то – Глава УГКЦ зустрівся з народним депутатом Андрієм Давиденком. Купившись спочатку на заголовок я довго думав: Для чого главі УГКЦ була потрібна ця зустріч з якимось Давиденком, який ще до того виявився народним депутатом ? По-правді, я дуже цікавлюся політикою, але про існування 5 років в Верховній Раді такого депутата, та ще й з Тернопільщини я довідався тільки перед виборами. Тут спасибі прес-слубі Давиденка, що жирним шрифтом підкреслили що це, ще й народний депутат з Тернопільщини, тому, що я б ніколи про це не догадався. Я спеціально відвідав офіційний сайт УГКЦ, сторінку Блаженнійшого на Facebook. Ні де ні словом, ні духом про таку «важливу» подію. Очевидно, що глава УГКЦ не почерпнув для себе з цієї зустрічі нічого .

Зрозумівши, що тут щось «переплутали» я ще раз уважно перечитав наявний в пресі матеріал, щоб зрозуміти чим збагатився, що ж виніс для себе він – народний депутат з Тернопільщини? А виніс він неоціненне… Ні не душевний спокій, як ви, на певно подумали, а – ФОТО з патріархом. Як кандидат математичних наук, Давиденко добре порахував скільки в його окрузі греко-католиків і кращого доказу любові до них як ФОТО з Блаженнійшим і не знайти. Як він вміє цим фото маніпулювати ми ще довго будемо довідуватися з тернопільської преси. Про те ми ніколи не дізнаємося скільки цей «приятель» Блаженнійшого Святослава, який так переживає за стан спорудження Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві, побудував греко-католицьких церков в себе на житомирщині, де з 2008 року очолює обласний осередок УНП і якої він на час виборів відцурався.

"Вільне життя"

газета "Свобода"

Віталій Кличко: «Я повертаюсь в Україну і зосереджусь на виборах до Верховної Ради»

Як Тягнибок з Яценюком фотографувались з Кайдою, Стойком, Бойком, Апостолом і Головком (відео)