Віталій Кличко: «Я повертаюсь в Україну і зосереджусь на виборах до Верховної Ради»

Поділитися

Лідер партії «УДАР», 12-кратний чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC, Віталій Кличко заявив, що повертається в Україну, аби зосередитися на політичній діяльності та виборах до парламенту.

Про це він заявив під час прес-конференції у Москві одразу після поєдинку із німецьким боксером Мануелем Чарром. Віталій Кличко отримав впевнену перемогу над своїм супротивником у четвертому раунді. Лікар зупинив бій через травмування Чарра. До того ж німець вже опинявся на підлозі рингу ще у другому раунді.

«Я відлітаю до Києва і повністю буду зайнятий виборчою кампанією», – сказав Віталій Кличко. Лідер «УДАРу» відзначив, що найближчим часом ухвалить рішення про завершення спортивної кар’єри.

«Природу не обдуриш, тому найближчим часом доведеться повішати рукавички на цвях. Розумію, що багато любителів боксу будуть засмучені, але від цього нікуди не подінешся. Потрібно давати дорогу молодим. Коли я прийму таке рішення, то обов’язково повідомлю про це окремо», – сказав чемпіон. Він також зауважив, що ніколи не думав, що його спортивна кар’єра у професійному боксі триватиме так довго.

Під час поєдинку більшість глядачів московського спорткомплексу «Олімпійський» підтримували Віталія. Багато з них тримали в руках українські національні прапори. Перед початком бою один із секторів навіть заспівав «Червону Руту», лунали також вигуки «Слава Україні!», «Героям Слава!», «Україно!».

Спасибі за майданчик!

Два слова про богомільних кандидатів