Хто хоче заробити 2 млн грн. за рік? Вчіться у міліціонера Бедриківського

Поділитися

Наші люди довірливі, але часом починають сумніватися у походженні шаленої кількості грошей відомого міліційного мецената пана Бедриківського. Тому у серпневому номері кишенькового часопису “Наш прапор”, який роздає спраглий до депутатської зарплати кандидат, він дає “відверте” інтерв’ю на гострі запитання невідомій журналістці під псевдонімом Олена Сіра.

Виявляється, гроші в нього взялися з прибутків на фондовій біржі, де він останнім часом підпрацьовував. Це ж як просто  – був міліціонером, а тут раз! – і досвідчений біржовий маклер! Відтак, річну пенсію в сумі 240 тисяч гривень вклав у цінні папери і в період кризи за рік заробив аж 2 мільйони гривень. Фантастика… Може навчить і нас таким фокусам?

Проте й на вибори тратить значно більше, це й неозброєним оком видно. Визнає це й генерал, і зазначає, що решту додали друзі-бізнесмени. Цікаво, які ж друзі-бізнесмени могли бути у керівника управління по боротьбі з організованою злочинністю, що до нині йому вдячні і так щедро діляться своїми доходами? Ніде правди діти, ми знаємо одного такого…

….У селі Хмелева Заліщицького району згорів купол на церкві. Тодішній крутий міліціянт Бедриківський одразу пообіцяв допомогти пиломатеріалами. Де він взяв обіцяне? Та це ж елементарно – ДАІ по завданню колишнього патрона зупинило місцевого підприємця, який перевозив деревину і під погрозою розправи  змусили “поофірувати” громаді від імені Бедриківського майно на суму майже 25 тисяч гривень.

Іван Стойко: «Дай Боже, щоб цвіт українських вишиванок ряснів в Україні на віки-віків»

Як міліцейський генерал Бедриківський став кандидатом від влади