Іван Стойко: «Рятуючи Україну не бійтеся віддати, якщо буде потрібно, і своє життя, бо завтра може бути пізно»

Поділитися

«Краще померти  аніж упасти в тяжкий гріх» стверджував священник у одній з церков Заліщицького району  на недільній проповіді , де народний депутат України,  єдиний кандидат по 167 виборчому округу від об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Іван Стойко взяв участь у Службі Божій перед чисельними зустрічами з громадами сіл та міст у південних районах Тернопільщини.

Виступаючи перед виборцями краю, він, зокрема зазначив:« Політична ситуація та реальні загрози втрати незалежності нашої держави, сьогодні на 22 році її самостійного розвиту настільки критичні, що ми з вами не повинні нічого і нікого боятися.

Ви втратите роботу? – можливо, ваші діти будуть позбавлені права вчитися у престижних вузах? – так, ви не отримаєте відповідних матеріальних винагород, тобто так званого «шматка ковбаси»  – звісно.

Та хіба ці втрати можна порівняти з тим зашморгом, який ви  збираєтеся натягнути на шию України своєю галочкою навпроти позначки «партія регіонів» чи будь-якого самовисуванця від влади.

У випадку перемоги «цієї україноненависницької зграї  бандюків» ви збережете свою роботу та то нещасне «кіло гречки», але втратите спокій і сон, прокинетесь у новітній «кремлівській імперії зла», яка знищить українську церкву, українське слово, українську державу.

Чи хочете ви молитись московським попам, віддавати служити своїх дітей в «афганістани та чечні», та бути співучасником разом з « маленькими місцевими януковичами » злочину проти своєї держави ?

Беручи де-кілька гривень за свій голос Ви купуєте «квиток на сибір»  вам, вашим дітям та онукам, позбавляєте їх майбутнього.

Згадайте нашу історію. Мільйони справжніх українців , усвідомлюючи те, що сили червоних окупантів та їхні не є рівними, все ж боролися за волю України , віддаючи за цю велику мету свої життя.

Чи вартує ж твоя мета – «шматок гнилої ковбаси» – такої ганьби яку ти хочеш взяти на себе та свої майбутні покоління.

Зупинись. Не продавайся. Встань з колін. Ми горда та нескорена нація. Разом з Божою поміччю ми переможемо!»

Звертаючись до краян, Іван Стойко наголосив на важливості перемоги опозиційних сил на чергових парламентських виборах, формування демократичної коаліції у майбутньому парламенті для того аби змінити антиукраїнську владу, нівелювати горезвісні «харківські угоди» по перебуванню російського флоту у Севастополі майже на півстоліття, відновити  справедливість у пенсійному законодавстві повернувши відповідні вікові норми виходу на пенсії жінкам – 55 років, а чоловікам – 60, повернути соціальну справедливість та пільги «чорнобильцям , афганцям»  дітям війни, та іншим категоріям малозабезпечених, провести реформи для людей, ліквідувати так звані пілотні проекти в медицині, які фактично її остаточно знищують та віддаляють медичну допомогу від пацієнта шляхом скорочення ліжкомісць, відділів та медичного персоналу, перепрофілювання та закриття медзакладів.

«Сьогодні в агонії влада не зупиниться ні перед чим бажаючи зберегти «свою вовчу шкіру». Тому, дорогі українці, рятуючи Україну не бійтеся віддати, якщо буде потрібно, і своє життя, бо завтра може бути пізно».

Іван Стойко: «Затабачнилась і забуратінилась , на жаль, наша освіта, як і в цілому українська держава»

22 вересня у Тернополі “Дивогонка”