Івана Стойка представили Яценюк і Тягнибок

Поділитися

Не будь байдужим! Борись за Україну!

 У неділю, 9 вересня, голова політради об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина»  Арсеній Яценюк та голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок на Театральному майдані Тернополя представили єдиного кандидата від об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» погодженого на всеукраїнському та обласному рівнях з ВО «Свобода», по 167 виборчому округу — Івана Михайловича Стойка.

Виборців 167 виборчого округу — Заліщицький, Борщівський, Чортківський райони — Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок закликали віддати свої голоси  за єдиного кандидата від об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Івана Стойка, наголошуючи, що інші кандидати-самовисуванці — це приховані представники Партії регіонів.

Щоб розповісти про свою позицію з багатьох питань, познайомити жителів округу з програмою, з якою Іван Стойко йде до парламенту, Іван Михайлович продовжує зустрічатися з виборцями. Минулого тижня він мав низку цікавих та змістовних зустрічей у десятках сіл округу.

— Сьогодні існування української держави та нашої державності — під реальною загрозою, — сказав він на одній із зустрічей. — Кожен з нас уже тепер повинен поставити собі запитання: якщо не я то хто? Чимало освітян, держслужбовців, інших посадовців та керівників установ, розуміють, що на виборах потрібно голосувати за опозицію. Інакше їх установи чи їх бізнес, зрештою, їхні статки вже невдовзі накриє «чорна ведмежа лапа» чужої держави. Я хочу звернутися до тих, хто нині не по своїй волі, можливо, навіть не пишучи власноруч заяви до тієї «блідо-голубої секти перевертнів та яничарів», опинився за чиїмось злим бажанням у членах Партії регіонів. Не бійтеся!  Ще в своєму зверненні до українців Іоан Павло Папа Римський сказав найважливіші для кожного християнина слова про те, що потрібно разом дбати перш за все про чистоту своєї душі та поступати так, як велить нам совість — за Божими законами. Бо людські закони, на жаль, для «банди, яка сьогодні при владі» не писані. Отже, подивіться в очі своїм дітям та внукам, згадайте славну героїчну історію минулих поколінь українських патріотів, помоліться, а тоді ідіть голосувати.

За словами Івана Стойка, поступово, від зустрічі до зустрічі, Заліщицький, Борщівський та Чортківський райони стають для нього рідними. Знайомі села, знайомі люди, знайомі дороги… У 2002 р. його обрали жителі Тернопілля по мажоритарному Бучацькому округу. Там здійснював прийоми громадян і зустрічі з виборцями щомісяця протягом усього періоду свого депутатства.

— Сьогодні багато людей запитують мене, чому саме по виборчому округу №167 балотуюся в народні депутати? Відповідь одна: таке командне рішення стосовно моєї кандидатури прийняв з’їзд об’єднаної опозиції «ВО Батьківщина», — пояснює Іван Стойко. — Його підтримало ВО «Свобода» на всеукраїнському та обласних рівнях. Дякую їм за довіру. Працюємо твердо на перемогу. Віримо в підтримку українців. Програти не маємо права!  «Азарови, табачники, та інші антиукраїнські посіпаки» понесуть покарання відповіднодо до українських законів, які запрацюють для людей, а не для «вибраних»». Вони сьогодні мріють знищити Україну, пересадити політичну еліту нації у тюрми. Та ми їх зупинимо. Ми виграємо разом цей важкий бій. Ми відправимо шляхом імпічменту Януковича та його прибічників у відставку. Бо ми господарі на цій українській землі.

Іван Стойко підкреслив, що його, як і кожного з виборців, турбують питання бідності, безробіття, корупції, медицини та освіти, тих мізерних пенсій та зарплат, невиплат соціальних допомог, катастрофічного стану доріг, особливо в сільській місцевості, та багато інших українських проблем. Він переконаний, що наші батьки, дружини та чоловіки, діти та онуки повинні мати гарантоване державою робоче місце, а не поневірятися по заробітках за кордоном.

— Ми разом з вами це зупинимо цю чужинську навалу в нашій державі, якщо віддамо свої голоси за ВО «Батьківщина», або ВО «Свобода» та єдиних узгоджених кандидатів по мажоритарних округах від названих опозиційних патріотичних сил. Лише сформувавши демократичну більшість у новому парламенті, ми відмінимо всі антиукраїнські закони, приймемо нові, які працюватимуть для кожного з нас, — переконаний Іван Стойко.

Іван Михайлович, спираючись на побажання виборців на зустрічах, активно відстоює їх інтереси в парламенті. У вівторок та четвер минулого тижня відбулися пленарні засідання Верховної Ради України під час яких він, як діючий депутат, вніс на розгляд парламенту ряд депутатських звернень та запитів відповідно до заяв виборців. Зокрема, запит до Кабінету міністрів України щодо виділення коштів для потреб чорнобильців I-IV категорій, інвалідів чорнобильців I-II-III груп міста Заліщиків. З цього питання він планує також виступити з трибуни Верховної Ради наступного пленарного тижня. Такі ж питання турбують і спільноту чорнобильців Чортківського району, які також не залишаться поза увагою депутата.  Загалом за останній місяць ним надіслано , відповідно до звернень громадян, депутатські звернення у 203 державних інстанції.

Ольга БОВАРОВСЬКА.

Водія, який важко поранив таксиста, відправили за ґрати

У Тернопільському прес-клубі поставили діагноз виборчій шизофренії. Варто послухати усім кандитам в нардепи!!! (аудіо)