Водія, який важко поранив таксиста, відправили за ґрати

Поділитися
    Тернопільський міськрайонний суд визнав жителя обласного центру винним у зухвалому хуліганстві із застосуванням зброї та умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 26-річному таксисту. Феміда відправила зловмисника на 5 років за ґрати, ще й зобов’язала сплатити потерпілому та його матері 100 тисяч гривень компенсації за моральну шкоду.
Кривава і безглузда розправа сталася в обласному центрі. Як згодом розповів потерпілий, о першій годині ночі він приїхав за викликом. Підібравши клієнта, вирушив за вказаною адресою. Раптом дорогу таксі перегородила іномарка. Між водіями через дрібне непорозуміння на дорозі виникла сварка. Коли в опонентів закінчилися словесні аргументи, шофер іномарки витягнув пістолет і вистрелив – спочатку у фару «Жигулів», а потім у живіт таксисту. Молодий чоловік, затискаючи рану, повідомив про трафунок диспетчера і попросив викликати швидку. На щастя, допомога не забарилася.

За описом, який надав потерпілий, міліціонери встановили особу зловмисника і невдовзі затримали його. Незважаючи на те, що водій іномарки відшкодував жертві 40 тисяч гривень моральних збитків та компенсацію за лікування, покарання доведеться відбувати за ґратами.

За позитивний висновок експертизи чиновник вимагав 700$ хабара

Івана Стойка представили Яценюк і Тягнибок