Як на Тернопільщині розкупляли ліс

Поділитися

Лідерство впевнено тримають пиловник та фансировина дуба

30 серпня ц.р. Товарна біржа «Тернопільська агропромислова біржа» відкрила чергові  торги необробленої деревини ресурсів IV кварталу. Всього в аукціонних торгах взяли участь 36 покупців, серед яких були як представники дрібних деревообробних підприємств, так і потужні підприємства з річним обсягом переробки понад 12 тис. кубометрів лісосировини.

Як повідомив заступник начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Яремко, найбільше деревини закупили івано-франківське ТОВ «Солід-Україна», ПП «Віконт» зі Львівщини, ПП «Квін-майстер» (Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район), ПП «Меблева фабрика «Мірт» з Житомирщини, ПП «Антітрек» (Тернопільська обл., Борщівський район).

Не користувалися попитом на серпневому аукціоні береза та клен, продано малий відсоток граба – 12% від усієї представленої в лотах деревини. Лідерами ж реалізованої лісосировини залишається дуб та дубова фансировина для стругання, яку повністю розкупили заявлені покупці-підприємства. Непоганий відсоток реалізації бука – 71,81%.

Всього ж реалізовано 1995 кубометрів деревини, що в відсотках становить 40,1%, сума реалізації продукції у відсотковому еквіваленті сягнула 53,3%.

Прес-служба Тернопільського облуправління ЛМГ

«УДАР» знає, як покращити життя українців

Шукаю роботу. Бажано в парламенті