Як п’яний губернатор Тернопільщини посварився з козаками

Поділитися

Наприкінці серпня, у с. Сидорів Гусятинського району, вперше відбувся фестиваль «Козацькі розваги під микулинецьке пиво». Організатором дійства був голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян. Все було б добре, якби не одне але… Для того, щоб козаки уважно слухали про ініціативи президента вирішили їх підпоїти, таку місію на себе взяв директор ТОВ «Сидорівський Бровар», регіонал – М.Троян.

Відкривали «Козацькі розваги» подружжя Хоптянів, представили себе у статусі меценатів, як бачимо адмінресурс надалі працює повним ходом. Надія є кандидатом в депутати і по закону повинна проводити такі заходи з свого виборчого фонду. Але який там закон?

Жителі селища були здивовані прояву такої активності і розцінили це, як акт споювання молоді на селі перед виборами. Як в східних областях, п’яному море по коліна і шахта не глибока.

Під час виступу В. Хоптяна про президентські ініціативи та досягнення на шляху до покращення життя вже сьогодні, всі присутні козаки вже вкотре освистали головного регіонала і вигукували йому та його «комсомольській» бойовій подрузі напрямок руху, звідки не повертаються. Хоптян перервав свій безглуздий виступ та з вигуком, ніби то,  «нам ганьба!» звільнив сцену, не попрощавшись з козаками.

Лайтесь українською!

Чому впала гривня? Експерти очікують обвалу на 30%!!!