Як повз корону «Міс Галичина 2012» та віце-титули “пролетіли” тернополянки (фото)

Поділитися

21 вересня, у львівському палаці спорту «Україна» фінальний акорд свята грації та краси у цьому сезоні поставили організатори Першого на Західній Україні народного конкурсу краси у форматі реаліті-шоу «Міс Галичина 2012». Титул та корону «Міс Галичини» цьогоріч здобула  22-річна косівчанка Софія Микуляк. Але чи то за іронією долі чи збігом випадковості рахунок фінальної боротьби змінно становив 2:1 на користь Волині. Адже стрічку першої віце-міс виборола лучанка, а її «заступницею» – другою віце-міс стала конкурсантка з Володимира-Волинського.

 

Втім переможницями можна сміло назвати усю шістнадцятку, що того вечора стояла на сцені. Адже шлях, який довелося пройти дівчатам аби потрапити у фінальну команду – вартий подиву. Змагання за першість тривало понад півроку… Спершу три кастинги посеред морозної зими.  У лютому зіркове журі – Влад Яма, Габрієла Масанга, Владіслав Левицький вирушили на пошуки красунь до Рівного, Тернополя та Львова. З понад двохсот охочих похизуватися талантами та вродою судді обрали 40 найпривабливіших та найхарезматичніших, які вже у березні продовжили змагання на зйомках реаліті-шоу у Трускавці. Впродовж знімальних днів пильне око телекамери стежило за тим, як дівчата готувались до фіналу, а найслабші чи не щодня покидали проект. Згодом, доки телеглядачі спостерігали за емоціями і подіями конкурсу на телеекранах, дівчата помандрували із телекамерами у Болгарію, де закінчивши зйомки реаліті-шоу на радощах, одягнуті побігли купатись. Так, з сорока красунь до фіналу «вціліло» 16 найкмітливіших та найдостойніших поборотися за титул королеви Галичини.

…Впродовж вечора дівчата дефілювали у купальниках, демонстрували дизайнерський одяг від Дарії та Ірини Копаниць, шелестіли полами вечірніх суконь від Марти та Олени Блинди під живий клавішний акомпанемент Євгена Павленко…. Усе це часом яскраве як спалах феєрверку, а часом казково заворожуюче дійство з першого ряду споглядало високоповажне журі: чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, «Міс Україна 2007» Ліка Роман, представник компанії організатора конкурсу туроператора «Тур- Галичина» Іван Прохна та телеведуча Ольга Фреймут. Ведучими вечора були неперевершений і елегантний, незмінний коментатор «Євробачення», телеведучий Першого національного телеканалу Тімур Мірошниченко та  популярний співак, фіналіст сьомого «Шансу», срібний призер «Слов’янського базару» і лауреат юрмальської «Нової хвилі» Владіслав Левицький». Серцям, що нерівномірно калатали від хвилювань, правильний ритм нагадували піснею співачка  Андріана, Владіслав Левицький, танцем – шоу-балет «Атлантік» та Тетяна Мазуркіна, яка, до слова, була хореографом-постановником фіналу,  та справжній маестро волинки Олексій Шкуропатський.

Зробити вибір, кому віддати перевагу та корону Галичини, журі було нелегко. Ще важче було визнати, що корона цьогріч знову оминула Львів. Титул найвродливішої та достойної носити звання «Міс Галичина 2012» судді одноголосно визнали Софію Микуляк з Косова. І хоч потрапила корона до Івано-Франківської області, Волинь ж незмінно тримала рівень. Так, першою віце-міс стала 20-річна Маргарита Янчук з Луцька, а титул другої віце-міс – 18-річна Наталя Войтинська з Володимира-Волинського.

До слова, окрім титулів, визнання, незабутніх вражень, неймовірного досвіду та моря позитивних емоцій конкурсантки також отримали цінні подарунки від партнерів конкурсу, зокрема, магазину Колінс, виномаркету ВайнТайм, нічного клубу «Санькофф», компанії-організатора конкурсу тур-оператора «Тур-Галичина» та особисто від члена журі Сергія Конюшка.

А на останок, після нагородження топової трійки, дівчата, як уже заведено на конкурсі  не прощались з публікою, а вийшли на авансцену і дозволили собою ще трішки помилуватись, під ритми фінальної пісні, під час якої зал потонув у конфеті…

Фото Андрій Луковський

Фоторепортаж без гриму про відбір найкрасивіших дівчат Тернопільщини

“Ой, чого мене сьогодні всі роздягають”: кастинг «Міс Галичина 2012» у Тернополі

Як Влад Яма з компанією обирав гарних дівчат в Тернополі (фото, відео)

Чому у церквах Тернопільщини панують “правильні” кандидати?

За “собачу” роботу в Тернополі платять 1800 гривень