Ярослав Джоджик: «УДАР – це «чорний ящик», і ще не знати, що він принесе Україні»

Поділитися

Народний депутат України Ярослав Джоджик вважає, що наразі УДАР не має нічого спільного з політичною партією.

Про це він заявив під час прямого ефіру на одній з тернопільських радіостанцій.

«Сьогодні УДАР –  це навіть не клуб любителів Кличка. Бо і я перебував би в цьому клубі, адже Віталій Кличко – це сильний мужній спортсмен, який став брендом України. Але люди, які зараз поруч з ним, – це насамперед клуб любителів рейтингу Кличка. Їх об’єднує мета опинитися в парламенті завдяки рейтингу свого лідера. Питання лиш, на скільки довготривалим і міцним буде таке об’єднання», –  каже Ярослав Джоджик.

Він також зазначає, що чимало людей, які сьогодні є кандидатами від УДАРу, не можуть похвалитися якимись успіхами у розбудові України або активною діяльністю в повсякденному громадському житті. До того ж, усі мажоритарники, які балотуються в області від УДАРу, ще донедавна не мали жодного стосунку до цієї політичної сили.

«До політичної партії на даному етапі ця структура немає жодного відношення. На сьогодні це – «чорний ящик», і ще не знати, що він принесе Україні. Симпатії до цього «чорного ящика» формуються виключно на спортивних досягненнях Кличка, але аж ніяк не на здобутках Кличка-політика. Очевидно, що це не є ідеологічний проект. Я також не бачу там виразної команди патріотів, яким б вболівали за українські цінності. А людям варто пам’ятати, чим завершується підтримка прагматиків, які позиціонують себе як нова політична сила. Пригадайте, з якими гаслами і обіцянками ішов на вибори Тигіпко, яку підтримку виборців він здобув, подаючи себе як антагоніст влади, і в чиїй команді він одразу ж опинився після обрання президентом Януковича», – застеріг Ярослав Джоджик.

ТІК виступив на 20-річчі “Піккардійської терції”

Члени ОВК захистили 166 округ від свавілля влади