Члени ОВК захистили 166 округ від свавілля влади

Поділитися

У Теребовлянському виборчому окрузі опозиційні сили у дільничних виборчих комісіях представлятиме більше членів, ніж Партію регіонів та її сателітів. Члени ОВК, представлені фракцією «Батьківщина» та демократичними партіями і політичними силами, зламали «схему» фальсифікації результатів виборів по 166 округу.

Єдиний кандидат у народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Михайло Апостол та довірені особи партій демократичного спрямування впевнені, що зуміють зламати злочинні плани щодо фальсифікації та відстояти чесний вибір громадян.

Як відомо, перші засідання ОВК на Тернопільщині продемонстрували, що влада має намір грубо сфальсифікувати результати волевиявлення громадян. Зокрема, в результаті жеребкувань значну частину членів ДВК в області становлять представники нікому невідомих або ж відверто проросійських партій, «підставні» особи і навіть «мертві душі».

Нагадаємо, до Теребовлянського виборчого округу №166 входять Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

Ярослав Джоджик: «УДАР – це «чорний ящик», і ще не знати, що він принесе Україні»

Межа правди між Михайлом Апостолом Андрієм Давиденко