Межа правди між Михайлом Апостолом Андрієм Давиденко

Поділитися

Вже сьогодні, в авторській програмі «Межа правди» візьмуть участь єдиний кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції по 166-му виборчому округу – Михайло Апостол та самовисуванець, за сумісництвом діючий нардеп, представник УНП – Андрій Давиденко.

За останніми даними соціологічних агенцій, які здійснюють опитування людей щодо їхніх політичних симпатій, представники Об’єднаної опозиції по всіх без винятку мажоритарних округах Тернопільщини перебувають на перших позиціях, оскільки галичани по-особливому сприймають усі викрутаси влади, реагують на них доволі жорстко і відверто говорять те, що думають. А думки їхні можна почути і у будь-якому найменшому селі, і в найбільшому мегаполісі Західної України.

Власне, УНП на Тернопільщині вважається сателітом партії влади, адже так само під егідою регіонів у виконавчій владі на місцях працювали і висуванець на 164 окрузі Володимир Гульовський, і Володимир Болєщук з 165 округу. Крім того, і Гульовський, і Болєщук на агітаційних білбордах підписуються як члени Зарваницької ініціативи і лише дрібними літерами внизу згадують про свою партійність. Таким чином, маніпуляції влади відбуваються і у духовній сфері, що здавалося б неприпустимим, однак факти свідчать протилежне.

Сам Давиденко називає себе людиною, котра допомагала Ігорю Тарасюку, керівникові Державного управління справами за часів Ющенка, здобути перемогу на Теребовлянському окрузі 2002 року. Причетність до такої людини, як Ігор Тарасюк, теж свідчить не на користь заступника голови УНП.

Як розвиватимуться події у телепрограмі ви маєте можливість переглянути особисто, отож не пропустіть «Межу правди» (http://www.tv4.te.ua/index.php/anonsy) із Юлією Винокур.

Члени ОВК захистили 166 округ від свавілля влади

“Чесні” вибори по-збаразьки