Микола Люшняк представиви свою програму біля Теребовлянського замку

Поділитися

Кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №166 Микола Люшняк біля Теребовлянського замку представив громаді свою передвиборчу програму. Успішний аграрій і громадсько-політичний діяч планує втілити свій життєвий досвід і політичні переконання в законодавчі ініціативи. Одним із першочергових завдань вважає боротьбу із корупцією. «Ми йдемо в Парламент, щоб були зміни. Щоб до влади прийшли люди молоді і компетентні, з активною життєвою позицією. – каже Микола Люшняк. – І першим нашим кроком у Парламенті буде створення законопроектів, які допоможуть нам у боротьбі з політичною корупцією. У бюджеті держави є достатньо коштів для забезпечення вищого рівня життя людей. Через корупційні схеми політиків більша частина цих коштів розкрадається, не доходячи до громади».


УДАРівець планує зробити свій внесок у побудову країни рівних можливостей. Аграрій переконаний, потрібно реформувати сільськогосподарську галузь: проводити референдуми, вислуховувати думку людей і на основі цього формувати законопроекти. Крім того, вважає Микола Люшняк, потрібно слідкувати за правильним використанням земель. «На продаж землі в Україні треба накласти вето, мінімум – на десять років, щоб ми змогли підготувати нове покоління аграріїв, які будуть бережно ставитися до землі. Крім того, землі повинні купувати тільки українці, які 20 років проживають тут і є громадянами нашої держави». Та навіть у таких умовах, вважає Микола Люшняк, держава повинна слідкувати за правильним використанням земель. Адже сьогодні багато іноземних компанії виснажують землю не дотримуючись правильних сівозмін. За кілька років такого недбалого використання наша земля може втратити свій потенціал. «Цього допустити неможна, адже земля – це найдорожче, що в нас залишилося» – сказав Микола Люшняк.

Особливі надії кандидат у народні депутати Микола Люшняк покладає на молодих українців. Каже, прийшовши в парламент дбатиме про державну підтримку для молоді. «Ми повинні побудувати країну, у якій молодь, яка закінчує вищі навчальні заклади, матиме пріоритетне право на працевлаштування. Держава повинна дати гарантії молодим спеціалістам, що вони матимуть робочі місця. Якщо ми зараз цього не зробимо – через п’ятнадцять років у нас будуть працювати іноземні менеджери, які керуватимуть нашою державою. Молодь – це фундамент України». – вважає Микола Люшняк.

Федик не прийшов на зустріч із Левусом

Прийди і підтримай телеканал ТВі!