Прийди і підтримай телеканал ТВі!

Поділитися

У суботу, 8 вересня, о 12-00 на центральних площах усіх обласних центрів України, в тому числі й Тернополі, пройде акція на підтримку телеканалу ТВі.

Понад три мільйони глядачів уже втратили можливість дивитися справжні незалежні і збалансовані новини про події в нашій державі. Адже ТВі фахівці називають сьогодні найбільш незалежним телеканалом. За активного втручання партії влади, вже понад 60 кабельних операторів вилучили його зі своїх пакетів. Таким чином українців позбавляють права на чесні та правдиві новини.

Єдиний незалежний телеканал ТВі, очолюваний Миколою Княжицьким, сьогодні становить реальну загрозу для влади. Адже він став перешкодою на шляху фальсифікацій на парламентських виборах та подальшому встановленню диктатури в Україні. Тому свобода слова та свобода незалежних ЗМІ в особі ТВі сьогодні опинилися під великою загрозою. Якщо ми дозволимо владі довести до кінця процес знищення телеканалу, вже завтра він торкнеться усіх незалежних мас-медіа країни.

Закликаю усіх тернополян взяти участь у акції проти наступу на свободу слова, відстояти своє право на правдиві новини, захистити незалежний телеканал від переслідувань та довести нинішній владі, що Україна буде цивілізованою і демократичною європейською державою, а не оплотом диктатури і насилля!

З повагою, Максимов Віталій Вікторович!

Микола Люшняк представиви свою програму біля Теребовлянського замку

Вже навіть телеканал 1+1 розповів про сморід в Тернополі. Про літаки – мовчок