На Кременеччині можна зайнятись риборозведенням

Поділитися

РВ ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду 4 об’єкти державної власності:

  1. Нежитлові приміщення на четвертому поверсі лабораторного корпусу, а саме: поз. 4-2, 4-3, 4-4, 4-5 та частки площ спільного користування площею 91,6 кв. м, що знаходяться на балансі Тернопільського обласного управління водних ресурсів, за адресою м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 35, з метою розміщення фінансової установи та використання частки площ спільного користування, строком на 2 роки 11 місяців.
  2. Частина зовнішнього фасаду адміністративної будівлі, площею 18,0 кв. м, що знаходиться на балансі головного управління агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації, за адресою м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14, з метою розміщення зовнішньої реклами на будівлях (рекламних банерів), терміном на 2 роки 11 місяців.
  3. Частина зовнішнього фасаду адміністративної будівлі, площею 76.07 кв. м, що знаходиться на балансі головного управління агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації, за адресою м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14, з метою розміщення зовнішньої реклами на будівлях (рекламних банерів), терміном на 2 роки 11 місяців.
  4. Гідротехнічні споруди ставка, що не увійшли до статутного капіталу КСП «Агрофірма «Явір», площею 9.7275 га та і перебувають на балансі Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Ранок», за адресою Тернопільська обл., Кременецький р-н, с. Кушлин, з метою організації риборозведення, терміном на 1 рік.

 

Заяви про оренду кожного із зазначених об’єктів приймаються до 26.09.2012 року за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Заяви подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Детальну інформацію щодо об’єктів оренди можна отримати в РВ ФДМУ по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті „Відомості приватизації” (№ 37 від 12.09.2012 року на 15 стор.).

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

Двоє “мандрівників” викрали службовий автомобіль

За рейтингом прозорості органів місцевої влади Тернопільська обласна державна адміністрація зайняла 2 місце, а Тернопільська міська рада – перше місце серед найгірших міських рад