На Тернопільщині батько вигнав з дому доньку, яка пішла спостерігачем від “регіонів” – Тягнибок

Поділитися

Лідер всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок закликав людей чергувати сотнями біля виборчих дільниць, доки не оголосять результати виборів, і спостерігачі від Об’єднаної опозиції не представлять протоколи.

“Фальсифікуватимуть результати голосування ваші куми, сусіди, знайомі. Тому якщо під дільницею одразу після голосування збереться пару сотень людей, “регіонали” та їхні сателіти побояться фальсифікувать вибори. Вони злякаються обуреного натовпу”, – порадив виборцям на зустрічі у райцентрі Кам’янка на Черкащині 23 вересня лідер ВО “Свобода”.

Він розповів людям, що на тих дільницях, де немає членів комісій від опозиційних сил, обов’язково будуть спостерігачі.

“Мало прийти й проголосувати, бо все йдеться до масштабних фальсифікацій. Треба буде відстояти вибір. Не виключаю, що масштабні фальсифікації піднімуть народ, і не тільки в центрі чи на заході. Іскра може спалахнути навіть на Донбасі. Там теж невдоволення людей бандитською владою стає критичним”, – заявив політик.

Крім того, він розповів, що схвалює громадянську позицію в західних регіонах. Каже, що в Тернопільській області батько вигнав з дому дочку, яка пішла спостерігачем від Партії регіонів.

“Учителька з одного із сіл Львівської області взяла тисячу від Партії регіонів і погодилась бути членом комісії від неї. Люди в селі довідались про це й перестали з нею вітатись. А одна продавчиня в магазині заявила тій, що негідниця не сама продалась за ту тисячу, а продала майбутнє їхніх дітей. Так і не продала їй ковбаси”, – зауважив Тягнибок.
http://gazeta.ua

Яку із політичних сил тернополяни підтримають на виборах до Верховної Ради 28 жовтня? (опитування)

Ксенія Ляпіна розповіла чому в окрузі Івана Стойка кандидати в нардепи маскуються під опозиціонерів