Настасівці наголошують – їхні проблеми реальні

Поділитися

У відповідь на звернення мешканців села Настасів стосовно порушень вимог природоохоронного законодавства ПАП “Агропродсервіс”, Державна екологічна інспекція та Тернопільська районна санітарно-епідеміологічна станція надіслали висновки проведених перевірок тваринних комплексів, що, нагадуємо, належать кандидату у народні депутати від влади Івану Чайківському.

Як бачимо з документів, мешканці Настасова, як і села Ходачкова, живуть зі справжньою проблемою і справжніми хворобами. Зокрема, статистика захворюваності є дуже сумною: в селі вже зафіксовано 16 випадків онкологічних хвороб.

Намагання власника свиноферм звести все у комічну гру, списати прагнення селян до нормального, здорового життя, без шкідливого виробництва на своїй території на “політичний піар” з боку лідерів ГПО “Українська справа” Валентина Наливайченка та Володимира Петровського є нічим іншим, як брехнею та бажанням провладного кандидата у депутати “замулити” очі виборцям.

Подаємо відскановані копіїї висновків Державної екологічної інспекції та Тернопільської районної санітарно-епідеміологічної станції.

Особливий погляд на Тернопіль покажуть на 5 каналі

Чому Олексій Кайда виграв вибори у Тернополі? (відео)