Чому Олексій Кайда виграв вибори у Тернополі? (відео)

Поділитися

Ще вибори не відбулись, а «Про все» вже пише, що Кайда став нардепом, – критично завважать наші читачі. Але для такого судження у нас є підстава – нинішня прес-конференція голови Тернопільської облради, головного свободівця краю Олексія Кайди. Незважаючи на чимало мінусів «бердянського політика», про які «Про все» писало протягом останніх трьох років, Олексій Кайда виглядає на сьогодні найпотужніше серед усіх тернопільських кандидатів. Тобто, найпривабливіше для виборців. Він розуміє чому йде до Верховної Ради і доступно це пояснює. Його сьогоднішня команда, яку він представив – це скоріше баласт, ніж допомога. Але й всіх їх Кайда «витягнув» сам на «пресусі». Проте,  такі вже в тернопільському політикумі правила гри.

Переглянуши  відео, стає зрозуміло, що команді основного конкурента опозиціонера – ударівця Максимова – нічого не світить. Не допоможе їм навіть «чорнуха» з Підгрушною, яку нібито збираються запустити.

Кайда випромінює впевненість. Нарешті у нього з’явилась розважливість. Політичний такт. Але працювати і працювати іміджмейкерам над Кайдою. Але він того чи не хоче, чи не розуміє, чи коштів шкодує (не має)…  Та й пізно уже… Певно, думає у Верховній Раді “обтешеться”…

Що цікаво, Кайда на пальцях і листочку продемонстрував, у скільки йому обійдеться перемога. Хоч і не переконливо, але він спромігся про це хоча б говорити. Для багатьох кандидатів ця тема – табу.

Про змістовну частину Кайди судити не будемо. Пишемо ж про емоційне.

Про бренд «Свободи» і об’єднаної опозиції й говорити не приходиться. Так, у 2002 році, жартують політологи, під лейбою «Нашої України» тернополяни могли обрати й коня. А дарованому коню, як кажуть, в зуби не дивляться. Що з того вийшло – відомо всім. От і побачимо, які наслідки виборів-2012 будуть для Тернополя, як поведе себе Олексій Кайда у Верховній Раді.

Емоцією дня поділився Борис Машлянка

Настасівці наголошують – їхні проблеми реальні

Олексій Кайда представив свою команду