Політичний гороскоп по теребовлянському виборчому округу

Поділитися

Як відомо, у виборчому окрузі №166 із центром у м. Теребовля, зареєстровано 8 кандидатів у народні депутати до Верховної Ради України. Моніторинги та аналіз передвиборчих програм неодноразово здійснювалися політологами, різними експертами, політиками, навіть психологами, а що ж прогнозують їм зорі?

Журналіст із княжого міста, який захоплюється гороскопами, попрохав відомого тернопільського астролога проаналізувати кандидатів в нардепи по зодіакальному гороскопу, їхні дати народження, робота, захоплення… Журналіст попросив це зробити, щоб хоч так визначитись із вибором. Астролог же забажав, щоб його прізвище та ім’я не називали, щоб згодом не вислуховувати претензій. Врешті вони порозумілись і астрономічна карта була складена. Гороскоп журналісту сподобався, але його відмовилась друкувати місцева преса в тих районах. Але хіба можна запхнути до шухляди ось таке бачення на майбутні вибори по кандидатах мажоритарниках? Виручає, як завжди, тернопільська інтернет-газета «Про все». Правда це чи вигадки або й жарт -покаже лише час . Точніше – 28 жовтня.

Отож, почитайте астрологічну місцеву виборчу картину і напишіть свої коментарі.

 Найбільше кандидатів по Теребовляському, Бучацькому, Монастирському та Гусятинському районах належать до зодіакального знаку Терези: це і регіоналка Надія Хоптян, і маловідомі широкому загалу  уенпіст Андрій Давиденко та Роман Півторак. Ще по одному кандидату відноситься до зодіакальних знаків Тельця – Тетяна Стецюк, Лева – Іван Кісь, Скорпіона – рухівець Михайло Савчук, Козерога – опозиційний Михайло Апостол та Водолія – Микола Люшняк. Отож, почнемо…

ТЕЛЕЦЬ: це жіночий знак і виділяється з натовпу своєю мовчазністю, що і притаманно Тетяні Іванівні. Вони довго «розкачуються», починаючи будь-яку справу і не бажають, щоб їм хтось заважав або втручався у справи. У повсякденному житті Тельці м’які, спокійні, терплячі, навіть старомодні, погодьтеся, не найкращі якості для кандидата, який повинен захищати та відстоювати інтереси громади. А відповідно, вкладаючи у щось власні сили, чекатиме віддачі. Досить нейтральний, але трохи корисливий знак, який має відчутний вплив на Тетяну Стецюк.

ЛЕВ: всім відомий символ знаку – цар звірів, аж ніяк не відповідає статусу васала першої леді Гусятинщини – Івану Кісю. Єдине, що поєднує його з Левом, це мабуть чоловіча стать, але підкреслюю лише стать, і ніяк не якості притаманні чоловікам. Зазвичай представники знаку, пихаті, горді та уперті, а почасти й егоїстичні особи, які люблять контролювати інших. Але в нашому випадку, Іван Іванович надає перевагу чужому контролю, але це гучно сказано, адже в провладних силах «всі свої», отак і контролюють одне одного. Та є й больова точка це – гонор, образити лева може кожен, але лестощі і захоплення все згладять, практикується головою Густинської районної ради.

ТЕРЕЗИ: переважно чоловічий знак, тому пані Надію, яка разом із Андрієм Давиденком та Романом Півтораком народилася під цим знаком, можна сміливо назвати «мужиком в спідниці». Це лукаві, напрочуд зарозумілі особи, які багато обіцяють, але діють на власний розсуд за вигідними умовами. Іноді може здатися, що рішення приймають за них, – але все зовсім не так, просто чоловік сказав – дружина виконала. От і нібито рішення власне і вигідні умови, причому по-сімейному, як то кажуть. Що ж до «київського зальотного птаха», то він все ретельно зважував, але вибір округу є не зовсім вдалим, а тут ще виявляється, що він діючий депутат. За п’ять років депутатської діяльності нардеп Давиденко, який є представником Української народної партії, спромігся подати лише один депутатський запит. Та й то, така визначна подія відбулась ще у квітні 2008 року. Оце, напевно, і було справді зважене рішення, над яким потрібно було поміркувати, декілька років.

Привертає увагу у діяльності Терезів й те, що вони рідко дотримуються рамок закону і важко спрогнозувати їхні дії, така риса притаманна усім трьом кандидатам. Але лідером у цьому була і є Надія Андріївна, або «леді Вседозволеність», як називають її позаочі. Представники цього знаку можуть похвалитися корисними зв’язками, так як успішніше діють спільно з «партнерами», а не самостійно, мабуть тому вищезгаданих кандидатів курують колишній президент та діючі провладні сили. Також Терези полюбляють комфорт, розваги та красиву обстановку, а де як не у Верховній Раді, зосереджено одразу всі три складові та ще й гроші платять. Також поширеними серед них є психологічні проблеми, відсутність гармонії із зовнішнім світом, що негативно впливає не лише на стан організму, але й на хід виборів.

СКОРПІОН: їм притаманна схильність до боротьби за місце під сонцем, мстивість та надмірна дратівливість, що яскраво проявляється у діючого міського голови м. Гусятина – Михайла Савчука. Ще однією характерною рисою є боротьба з оточенням і вчинки зроблені всупереч обставинам чи іншим людям, як на мене, все сказано лише висуненням його кандидатури. Скорпіони вміло діють за лаштунками долі, подалі від людських очей і тому здатні на найганебніші вчинки, діяння Савчука красномовніші за будь які коментарі. А ще люди цього знаку тяжіють до різноманітних зв’язків з нечистими на руку, і ведуть аморальний спосіб життя, що тут скажеш – з провладними поведешся, ото й наберешся.

КОЗЕРІГ: наполегливість і честолюбство під час досягнення високої мети, обережність та організаторський талант, ось риси, якими наділені представники даного знаку. Здатність виконувати важку працю, вибравши ціль, вперто прямувати до перемоги та реалізовувати вищенаведені риси на керівній посаді, характерно єдиному кандидату від об’єднаної опозиції – Михайлу Апостолу. Якщо Козеріг за щось береться, то чітка структура, якість та своєчасне виконання роботи – гарантовані, оскільки вони напрочуд наполегливі і вперті. Вони можуть дозволити комусь вирватися вперед, але до фінішу прийдуть першими: яскравий приклад, боротьба Об’єднаної опозиції з провладними силами, поразка яких не за горами. Також, представники цього знаку обережні, оскільки вважають, що імпульсивність, пристрасть, гнів і лінь, лише заважають у досягненні мети. І ще одна риса, яка вирізняє Козерогів з-поміж всіх інших – готовність тяжко працювати і виконувати свої обов’язки з ранку до ночі, не зважаючи ні ні що.

ВОДОЛІЙ: їх з натовпу вирізняє надмірна балакучість, ексцентричність та прагнення особистої свободи, яке ніяк не може реалізувати Микола Люшняк. Водолії виявляють неабияку нерішучість, якщо стають лідерами у якійсь справі, тому часто потребують поліпшення психологічної стійкості, мабуть тому Микола Володимирович знайшов прихисток під крилом Кличка. Крім того, не викликає довіри й те, що поважаючи думку оточуючих, представники цього знаку завжди діють на власний розсуд та збагачення.

Ось такими характеристиками кандидатів володіють зорі. Певно,  щось у цьому є…Ви як гадаєте?

Місяць до виборів: спостереження та оцінка виборчого процесу ОПОРОЮ в Тернополі

Увага, провокація! Губернатор Хоптян переплутав Максимова з Кайдою