Спрощенці сплатили до місцевих бюджетів більше 26,9 млн. грн. єдиного податку

Поділитися

Понад 26,9 млн. грн. єдиного податку сплатили суб’єкти підприємницької діяльності Тернополя і Тернопільського району до місцевих бюджетів з початку року. Порівняно з відповідним минулорічним періодом надходження з даного платежу зросли на 13,6 млн. грн. З них 7,5 млн. грн. сплатили юридичні особи, а 19,4 млн. грн. – самозайняті, а це відповідно на 1,8 млн. грн. та 11,8 млн. грн. більше, ніж минулого року.

Від суб’єктів господарювання-спрощенців обласного центру до міської казни надійшло 23,3 млн. грн., що на 11,7 млн. грн. перевищує відповідний торішній показник. Приватні підприємці сплатили 16,4 млн. грн., юридичні особи – 6,9 млн. грн., а це відповідно на 10 млн. грн. та 1,6 млн. грн. більше.

До місцевої скарбниці Тернопільського району поступило 3,7 млн. грн., що майже  на 2 млн. грн. більше, порівняно з минулим роком. Від самозайнятих осіб-спрощенців надійшло 3,1 млн. грн., а від юридичних осіб – 669,6 тис. грн., що відповідно на 1,8 млн. грн. та 148,1 тис. грн. перевищує показник аналогічного минулорічного періоду.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

Журналістам розкажуть про сприяння Європейським стандартам в українському медійному середовищі

Запрошуємо до участі в „гарячій” лінії „Оподаткування доходів фізичних осіб”