Журналістам розкажуть про сприяння Європейським стандартам в українському медійному середовищі

Поділитися

З 15 липня 2011 року стартував Проект “Навчання державних службовців використовувати норми Закону України “Про доступ до публічної інформації” в Україні”, що реалізується Центром політичних студій та аналітики за підтримки посольства США в Україні “Фонду розвитку українських ЗМІ”, “Фонду сприяння демократії” та за підтримки Ради Європи в рамках спільного проекту “Сприяння Європейським стандартам в українському медійному середовищі”.

Метою проекту є організація та проведення комплексних освітньо-навчальних заходів, направлених на допомогу посадовцям у застосуванні у повсякденному житті норм вищезазначеного Закону.

 На 14 вересня 2012 року у приміщенні Тернопільського регіонального центру  перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій                (вул. Шпитальна,7,3 поверх) заплановано проведення навчального одноденного семінару для державних службовців, представників органів місцевого самоврядування, журналістів, громадських діячів, експертів Тернопільської області. Усього – 40 осіб.

Зважаючи на вищезазначене, запрошуємо Вас взяти участь у відкритті та роботі семінару або делегувати представника Вашого засобу масової інформації для участі в заході, який, безумовно, стане в нагоді у професійній журналістській діяльності.

Відповідальний за проведення семінару в Тернопільській області є керівник представництва ЦПСА в Тернопільській області  – Ігор Процик  (тел. 063 454 66 61,

e-mail: cpsa.te@gmail.com). Просимо повідомити йому про Вашу участь до 12 вересня 2012 року до 14 години.

Орієнтовна програма заходу та Хартія про сприяння в реалізації Закону «Про доступ до публічної інформації» додаються.

Щиро сподіваємося на зустріч з Вами!

 

З повагою

директор ЦПСА                              Віктор Таран

На Тернопільщині виявлено 452 працівників, яким платили зарплату «в конверті»

Спрощенці сплатили до місцевих бюджетів більше 26,9 млн. грн. єдиного податку