У Білобожниці на Чортківщині продають за 24 тисячі адмінкорпус!

Поділитися

19 жовтня 2012 року РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує до продажу на аукціоні об’єкт незавершеного будівництва державної форми власності – господарський корпус Аграрно–акціонерного господарства  ім. Л. Українки (ліквідоване).

Умовами продажу передбачено, що покупець на власний розсуд вирішує подальше призначення об’єкту. Проте, він повинен протягом п’яти років з моменту підписання акту приймання-передачі завершити будівництво об’єкту, ввести його в експлуатацію та, під час добудови і подальшого введення в експлуатацію, здійснити заходи щодо забезпечення  вимог екологічної безпеки, охорони навколишнього природного середовища.

Об’єкт знаходиться у с. Білобожниця, Чортківського району, Тернопільської області. По об’єкту виконано фундаменти, цегляну кладку стін першого поверху, перекриття, встановлено шатровий дах та шиферну покрівлю. Об’єкт повністю оштукатурений  ззовні та зсередини. Ступінь будівельної готовності – 48 %.

Початкова ціна  об’єкта з урахуванням ПДВ: 24 232,80 грн.

Останній день прийняття заяв для участі в аукціоні – 15 жовтня 2012 року. Аукціон буде проведено: 19 жовтня 2012 року об 11.00, за адресою: вул. Танцорова, 11, м. Тернопіль, тел.  25-39-88.

 

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

Ігор Побер: «Я – не Шварцнеггер, але й Тернопіль – не Каліфорнія»

У суботу в Тернополі – Ірена Карпа