У Тернополі відбулось святкове відкриття аквапарку «Лімпопо»

Поділитися

Хто вже призабув про цей заклад, нагадуємо, що у цьому розважальному центрі є три басейни, атракціони для дітей і дорослих, кафе. Окрім того, spa-ценрт: турецька баня «Хамам», інфрачервона сауна, масажний кабінет, солярій. У фітнес-центрі преміям-класу є професійний тренажерний зал, секції з плавання, кік-боксингу, аеробіки, аквааеробіки, йоги.

Про те, що вода в аквапарку безпечна, заступник голови тернопільської ОДА Юрій Желіховський  разом з керівником благодійного фонду «Галичина-Волинь» Юрієм Кулачиком випили по стакану води з басейна. І в цьому не має ніякого подвигу, бо в аквапарку функціонує найновітніша система очистки води: вода із власної свердловини (глибиною 80 метрів) потрапляє до системи водопідготовки. Проходить етап очищення та пом’ягшення. Використовується найновітніше устаткування провідних виробників світу в даній галузі, зокрема AqwaShell. Окрім того, є механічна очистка – задіяні фільтри з вмістом кварцового піску для видалення з води механічних домішок, американської фірми Culligan. Хлорування – обов’язковий етап водопідготовки, під час якого здійснюється повне знезараження води хлоровмісними сполуками (спеціальна формула, яка використовується в усіх закордонних аквапарках з найновітнішими системами очистки води). Системи повністю автоматизовані, що зменшує ризик людського фактору. Ну і, звичйно, пом’якшення – видалення кальцієвмісних сполук з води. Один з основних факторів якості води.

Як розповіли під час урочистого відкриття власники закладу, в аквапарк регулярно привозитимуть дітей із соціально-незахищених верств, відбуватимуться благодійні акції.

Наразі ж тернополяни можуть відпочити в аквапарку у будні дні за 50 гривень (2 години), а у вихідні за 80 гривень.Чотири години такого задоволення у будень вартуватиме 110 гривень і 140 – у вихідні. Дитячі квитки – 30 гривень у будні дні і 50 гривень (за дві години).

За довідками можна звертатись по телефону 22-07-97 або 52-82-82

www.alligator.te.ua

 

73-й концертний сезон обласна філармонія відкриє у Міжнародний день музики 1 жовтня

Гурт “ТІК” проведе у Тернополі безкоштовний “пивний” концерт