Упродовж трьох годин міліціонери знайшли матір, яка залишила своє немовля

Поділитися
    У Чортківський райвідділ міліції, що у Тернопільській області, зателефонувала мешканка багатоповерхового будинку. У під’їзді, стверджувала жінка, невідома залишила напризволяще немовля. Правоохоронці поспішили до місця незвичайної знахідки.
Як розповів начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей райвідділу міліції Ігор Слободян, підібраного на сходах п’ятимісячного хлопчика віднесли до лікарні. Доля дитини виявилася небайдужою чужим людям, а от рідній матері маля стало тягарем. Залишивши безпорадного малюка на сходах багатоповерхівки, 20-річна жителька Заліщицького району пішла шукати пригод та пропивати гроші, які отримала на утримання сина.
Коли мешканка райцентру вийшла на коридор, помітила згорточок на сходах. Залишити немовля не змогла, адже сама виховує двох діток. Нагодувала дитину, сподіваючись, що горе-матір повернеться. Через якийсь час зрозуміла, що дива не станеться.
Міліціонери оперативно взялися розшукувати блудницю. За три години горе-матір знайшли поблизу розважального закладу. Захмеліла жінка так і не змогла відповісти, де її малюк.
Горе-матір не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. Ще з дитинства вона стояла на обліку як важкий підліток. Востаннє була покарана за зловживання алкогольними напоями. Тепер нестиме відповідальність за невиконання материнських обов’язків. Наймовірніше, йтиметься про позбавлення такої матері опіки над дитиною.

Михайло Головко шукає ерудованих, доброзичливих і комунікабельних агітаторів з вірою у вищі цінності. Ціна – 100 гривень

Чиновник оцінив робоче місце у дві тисячі доларів