Будьте обережні: у тернопільських магазинах почастішали крадіжки!

Поділитися

До крамниць, виявляється, можна ходити за дармовим товаром. Щоправда, клопотів від таких походів більше, ніж користі від краденого.
Правоохоронці Тернопільського міськвідділу за підозрою у вчиненні крадіжки затримали жительку Монастириська. 18-річна юнка набрала краму в одному з супермаркетів на майже триста п’ятдесят гривень і, користуючись зайнятістю співробітників, прошмигнула повз касу. Та далеко втекти не встигла.
Поласувати дармовими цукерками та яблуками не вдалося й 39-річній тернополянці. Жінка теж спробувала винести товар, не оплативши його вартість. Та охоронці супермаркету спільно з міліціонерами попередили злочин.
Липкорукою виявилася і жителька села Великий Ходачків Козівського району. Щоправда, 52-річна жінка спокусилася не на товар з полиць, а на майно відвідувачки торгового закладу. Жінка, підібравши ключ до замка камери схову, поцупила залишену чужу сумку із особистими речами. Збитків задала на декілька сотень гривень. Тепер за скоєне доведеться відповісти, адже слідчі порушили проти зловмисниці кримінальну справу за частиною 3 статті 185 КК.

Допоможіть тернопільським правоохоронцям розшукати підозрюваних у скоєнні крадіжок!

Що думають поза очі про Арсенія Яценюка тернополяни?