Допоможіть тернопільським правоохоронцям розшукати підозрюваних у скоєнні крадіжок!

Поділитися

Співробітники управління карного розшуку розшукують двох осіб, яких підозрюють у скоєнні серії крадіжок. Жертвами зловмисників уже стали декілька людей похилого віку. Зі слів потерпілих були складені фотороботи зловмисників.

Жінка віком до 40 років, середньої статури, на зріст 165-172 см, обличчя кругле, темноволоса. Мала із собою чорну жіночу сумку. Розмовляла українською мовою.
     Чоловік віком до 40 років, середньої статури, на зріст 175-182 см, волосся чорне, коротко стрижене. Був одягнений в чорну шкіряну куртку та штани чорного кольору.

Якщо ви впізнали цих людей, знаєте щось про їх місцезнаходження, чи стали жертвою шахраїв, повідомте про це за номерами телефонів у Тернополі (0352) 27-12-30, 27-12-89 або 102 у будь-який підрозділ міліції.

Як розповіла одна з жертв злочинного дуету, 81-річна мешканка обласного центру, обідньої пори у двері її квартири постукали двоє незнайомців. Чоловік та жінка представилися працівниками пенсійного фонду та повідомили, що прийшли оформляти доплату до пенсії. Обіцяли немало-небагато – сімдесят чотири гривні. Господиня зраділа такій новині і впустила відвідувачів до квартири, щоб одразу заповнити усі необхідні документи. Між іншим, «пенсійні інспектори» розповіли і про те, що почастішали випадки виявлення фальшивих купюр, тож жінці порадили перевірити свої заощадження. Старенька поспішила до сховку, щоб упевнитись, чи бува і їй не підсунули фальшивки. Звичайно ж, із грошима було все гаразд, і власниця помешкання провела гостей на кухню. Поки чоловік морочив голову бабусі, його спільниця відлучилася нібито в туалет, а насправді кинулася до сховку господині. Коли усі справи були зроблені, «пенсійні інспектори» чемно попрощалися. Про те, що її обдурили, довірлива пенсіонерка зрозуміла лише згодом, коли помітила зникнення двохсот гривень.
Міліціонери уже вкотре застерігають громадян бути пильними та не довіряти незнайомцям, особливо тим, які пропонують будь-які грошові доплати чи компенсації. Не впускайте чужих людей до квартири чи будинку, одразу телефонуйте міліціонерам, коли прохіндеї завітали до вашого помешкання.

Аби приховати свою причетність до вчинення злочину, кременчанка закопала крадений телефон

Будьте обережні: у тернопільських магазинах почастішали крадіжки!