Давиденко вимагає від МВС розслідувати справу побиття Ігоря Соболя

Поділитися
Народний депутат України, заступник голови Української народної партії Андрій Давиденко звернувся до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з проханням поінформувати його про хід розслідування справи про побиття кандидата в народні депутати Ігоря Соболя.

Нещодавно з МВС надійшла відповідь на звернення народного депутата. У листі за підписом міністра внутрішніх справ ідеться, що Гусятинським РВ УМВСУ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. У справі триває досудове слідство.

Нагадаємо, кандидата в народні депутати від парії «Наша Україна» Ігоря Соболя побили увечері 8 вересня в Гусятині. Двоє молодиків підстерегли чоловіка біля житлового будинку, накинулися на нього і стали завдавати ударів у різні частини тіла. Після того вони зникли у невідому напрямку. Потерпілий же змушений був звернутися за медичною допомогою.

Ігор Соболь відомий в Гусятині громадсько-політичний діяч, двічі обирався головою районної ради. Член Української народної партії. Зараз він є діючим депутатом районної ради та балотується у депутати Верховної Ради за списком партії «Наша Україна».

Останнім часом політик активно займався передвиборною діяльністю. Безпосередньо перед нападом йому намагалися перешкодити проводити зустрічі з виборцями. Зокрема, у Хоросткові Гусятинського району з боку влади чинився тиск на працівників бюджетних установ з метою не дати можливості Ігорю Соболю та народному депутату Андрієві Давиденку провести зустріч з освітянами.

Як ми повідомляли, раніше Андрій Давиденко звернувся до Генеральної прокуратури України та керівництва Міністерства внутрішніх справ з проханням взяти під контроль розслідування справи про побиття кандидата в народні депутати у Гусятині, враховуючи можливість впливу адміністративного ресурсу на хід розслідування.

Увага! Провокація! Звернення виборчого штабу Михайла Ратушняка

Про яку фальш розповість довірена особа Клименка?