Увага! Провокація! Звернення виборчого штабу Михайла Ратушняка

Поділитися

Останнім часом рейтинг Михайла Ратушняка, згідно з соціологічними дослідженнями, стрімко зростає: Тернопільська Громада визначається в користь того, хто в найбільшій мірі потрібен нашій Громаді.

В зв’язку з цим недоброзичливці Михайла Ратушняка стали поширювати різного роду провокації. Так, останнього тижня серед студентів місцевих ВУЗів ходять чутки, що нібито Михайло Ратушняк, особисто, чи через представника свого виборчого штабу, у нічних закладах Тернополя пропонує молоді по сто гривень, щоб вони проголосували за нього. До працівників виборчого штабу звернулася матір однієї зі студенток місцевого університету та розповіла про те, що до її доньки після закінчення дискотеки в одному із нічних закладів Тернополя звернувся нібито «Михайло Ратушняк та запропонував їй та дівчатам, які були з нею, по сто гривень за те що вони проголосують за нього. Дівчата відмовилися, а вранці я з дочкою подивилися в Інтернеті на фото пана Ратушняка і дочка ствердила, що до неї підходив інший чоловік».

Шановні студенти!

Багато старших віком тернополян знають особисто Михайла Ратушняка і тому такі провокації серед них ніколи не пройдуть, тому недоброзичливці вирішили проводити їх серед вас, студентів, серед яких багато приїжджих, які часто навіть не бачили і не чули прізвищ кандидатів у народні депутати, які балотуються по м. Тернопіль. Ще смішніше звучать чутки, що Михайло Ратушняк відвідує ночами розважальні заклади.

М.Ратушняк ніколи не купував і не буде купляти «голоси», бо це нижче його гідності та християнських поглядів. Як сказав Патріарх УГКЦ Святослав: «Купуючи-продаючи голоси – продають нашу Батьківщину, наше майбутнє», а М.Ратушняк хоче, щоб у вас та його дітей воно було світлим, щоб ви мали улюблену роботу, власне житло, жили в заможній європейській країні. Ми знаємо – тернопільське студентство свідоме і воно не повірить у провокації, які поширюють суперники, зважаючи, що довір’я Тернопільської Громади до М.Ратушняка як до кандидата у народні депутати з кожним днем зростає. У нас прекрасна, розумна молодь і Михайло Ратушняк, як очільник Тернопільської спілки підприємців, завжди підтримував і завжди буде допомагати молодіжним організаціям під час проведення суспільно важливих та культурних закладів, які покликані відроджувати українські традиції та звичаї.

Виборчий штаб Михайла Ратушняка

Олег Герман за Ратушняка Михайла!

Давиденко вимагає від МВС розслідувати справу побиття Ігоря Соболя