Держфінінспекція в Тернопільській області бере під особливий контроль порушення законодавства про оплату праці у сфері освіти

Поділитися

Держфінінспекція в Тернопільській області відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, яке він дав на засіданні Кабінету Міністрів України 5 вересня 2012 року, бере під особливий контроль порушення законодавства про оплату праці у сфері освіти.

Зокрема, фінансові інспектори перевірятимуть випадки несвоєчасної виплати заробітної плати та надбавок педагогічним працівникам, а також фактів відправлення їх у відпустки без збереження заробітної плати з ініціативи адміністрації навчальних закладів.

Для виконання цього завдання Держфінінспекція в області негайно реагуватиме на відповідні звернення громадян, на появу інформації, яка стосується порушень законодавства з оплати праці у сфері освіти, в електронних, друкованих та інших засобах масової інформації.

Про наявні факти порушень Держфінінспекція в області просить повідомляти за «телефоном довіри»: (0352) 52-54-05.

Микола Пазізін відтворив Корвет «Тернопіль» на полотні

Підсумки роботи Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України за 9 місяців поточного року